Στέψη ή αντίδραση;

Reading time1 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα στον τελικό του χάντμπολ ΑΕΚ-Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή

Σήμερα (18:00, 16/5) διεξάγεται το τρίτο παιχνίδι των τελικών της ελληνικής Handball Premier, ΑΕΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή. Στην πλατφόρμα της Bettson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Έπειτα από δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή έχει το προβάδισμα με 2-0 και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Οι ισορροπίες, όμως, όπως φάνηκε στις προηγούμενες αναμετρήσεις είναι λεπτές και τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή επικράτησε με 29-26 στην παράταση στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, ενώ επιβλήθηκε με 22-21 στην δεύτερη.

Η ΑΕΚ, τώρα, καλείται να αντιδράσει για να παραμείνει στο κόλπο της… στέψης. Να σημειώσουμε πως λίγες ώρες μετά το τέλος του πρώτου τελικού ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια. Την ομάδα ανέλαβε ο Αλέξης Αλβανός και η ΑΕΚ έβγαλε περισσότερο πάθος στον δεύτερο τελικό. Στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία πως αυτή η αλλαγή θα αποφέρει καρπούς στον τρίτο τελικό και θα επιτευχθεί η πολυπόθητη νίκη που θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα του πρωταθλήματος. Επιπλέον, είναι διαθέσιμος ο Λέμος που τιμωρήθηκε με αναστολή. Βέβαια, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή βλέπει το… τρόπαιο στον ορίζοντα και είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να σηκώσει την κούπα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Από το χάντμπολ, περνάμε στην ποδηλασία. Με αμείωτο ενδιαφέρον και προκλήσεις συνεχίζεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Ιταλίας. Συναρπαστικές διαδρομές και ταχύτατα σπριντ εναλλάσσονται και προσφέρουν πλούσιο θέαμα, αλλά και σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα. Αν και απομένει ακόμη… δρόμος τα μεγάλα φαβορί ήδη ετοιμάζουν τις επιθέσεις τους προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του αγώνα.