Γκάζια στο WRC

Reading time2 λ

Αρχίζει το Rally de Portugal και προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα όπως και άλλα σπορ

Ο 4ος αγώνας του WRC είναι εδώ! Αρχίζει σήμερα στην Πορτογαλία το Rally de Portugal και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου. Ως τώρα, οι οδηγοί έχουν δοκιμάσει τις ικανότητές τους σε χιόνι, πάγο και άσφαλτο. Αυτό είναι το πρώτο ράλι της σεζόν σε χώμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Οι 13 διαδρομές στην Ιβηρική Χερσόνησο, αν μη τι άλλο μπορούν να δώσουν και μια πρώτη γεύση για το πώς συμπεριφέρονται τα οχήματα μετά τις τεχνικές αλλαγές και την είσοδο στην υβριδική εποχή στους πιο απαιτητικούς αγώνες στο χώμα. Αυτό το αναφέρουμε καθώς το Ράλι Ακρόπολις, όπου η Betsson είναι υπερήφανος χορηγός, δεν βρίσκεται και πολύ μακριά (8-11/9). Έτσι, οι διαδρομές στο Ματοσίνιος αναμένονται συναρπαστικές. Ο Σεμπαστιάν Οζιέ που συμμετέχει στο συγκεκριμένο ράλι παρουσιάζεται ως το φαβορί, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη φόρμα του Κάλε Ροβάνπερα που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Από το μηχανοκίνητο αθλητισμό περνάμε στο χάντμπολ. Ολοκληρώνεται απόψε η προημιτελική φάση του EHF Champions League με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις: Μπαρτσελόνα-Φλένσμπουργκ Χάντεβιτ και Κίελ-Παρί Σεν Ζερμέν. Οι νικήτριες θα περάσουν στο Final 4 του θεσμού. Στο πρώτο ζευγάρι, η Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι. Νίκησε στην πρώτη συνάντησή τους με 33-29 και επιπλέον είναι αξιόλογη στην έδρα της. Στο έτερο, όλα είναι ανοικτά μετά το 30-30 του α’ αγώνα.

Στο τένις, τώρα, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα προκριματικά του Roland-Garros στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό. Παράλληλα, θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται στα τουρνουά της Γενεύης και της Λιόν για το ανδρικό σιρκουΐ και στο τουρνουά του Στρασβούργου για το γυναικείο.

Κλείνουμε με ποδηλασία και τον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας που συνεχίζει να προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου και μοναδικές συγκινήσεις με τις απαιτητικές διαδρομές του που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.