Άρης-Περιστέρι, κόντρα από τα παλιά

Reading time2 λ

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το ματς του Άρη με το Περιστέρι, καθώς και πληθώρα επιλογών για στοίχημα.

Το δεύτερο σκέλος της ένατης αγωνιστικής της Basket League περιλαμβάνει δύο παιχνίδια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η κόντρα από τα παλιά, Άρης-Περιστέρι, το τζάμπολ της οποίας θα γίνει στις 17:00, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, με τις δύο ομάδες να διευρύνουν το σερί επιτυχιών τους.

Η επικράτηση επί του Ηρακλή ήταν η δεύτερη στη σειρά για τον Άρη, ο οποίος θα επιχειρήσει να τριτώσει το καλό και να «πιάσει» στη βαθμολογία το Περιστέρι. Δύο σερί επιτυχίες μετρούν και οι φιλοξενούμενοι που πριν τη διακοπή επιβλήθηκαν του Απόλλωνα Πάτρας. Εξαιρετικό ενδιαφέρον υπάρχει και στη σύγκρουση Κολοσσός Ρόδου-Ηρακλής, που ξεκινά στις 20:00. Παρά την ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα, ο Κολοσσός Ρόδου διατηρείται στην τετράδα και επιδιώκει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Ο Ηρακλής, στον αντίποδα, βρίσκεται στην τελευταία θέση, χάνοντας το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη και θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Λίγα, αλλά καλά παιχνίδια υπάρχουν απόψε στον μαγικό κόσμο του NBA. Στην ανατολική περιφέρεια θα επικεντρωθούν τα βλέμματα και κυρίως στο ματς Ατλάντα Χοκς-Σάρλοτ Χόρνετς. Παρεμφερείς οι επιδόσεις των δύο ομάδων, που διεκδικούν μια θέση στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, με τους Ατλάντα Χοκς να έχουν σαφώς πιο εντυπωσιακές αποδόσεις το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, είχαν επιβληθεί με 115-105 των Σάρλοτ Χόρνετς εντός έδρας στις 21 Νοεμβρίου.

Μάχη θα γίνει και στο Τορόντο Ράπτορς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Οι Τορόντο Ράπτορς παλεύουν για να πλησιάσουν την πρώτη δεκάδα της Ανατολής, αλλά όχι με ιδιαίτερη συνέπεια. Αντίθετα, οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς κυνηγούν την κορυφή, αλλά και εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα με 109-100 στις 4 Νοεμβρίου. Ελκυστικό είναι και το παιχνίδι Κλίβελαντ Καβαλίερς-Γιούτα Τζαζ, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να έχουν ξαναβρεί τον καλό εαυτό τους και να εδραιώνονται στα υψηλά πατώματα της ανατολικής περιφέρειας και οι εξαιρετικοί Γιούτα Τζαζ δεν θέλουν να απομακρυνθούν από την πρώτη δυάδα. Στη Δύση υπάρχει και το ντέρμπι ουραγών Χιούστον Ρόκετς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

17:00   Άρης-Περιστέρι                                               Basket League

20:00   Κολοσσός Ρόδου-Ηρακλής                             Basket League

22:30   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Γιούτα Τζαζ                 NBA

01:00   Ατλάντα Χοκς-Σάρλοτ Χόρνετς                       NBA

01:00   Τορόντο Ράπτορς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς     NBA

02:00   Χιούστον Ρόκετς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς      NBA