Άγιαξ-Μπεσίκτας για το δύο στα δύο

Reading time2 λ

Επιλογές για στοίχημα που συναρπάζουν στις αναμετρήσεις του 3ου ομίλου του UEFA Champions League

H αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του UEFA Champions League ανοίγει με την αναμέτρηση Άγιαξ-Μπεσίκτας, απόψε στις 19:45 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ. Τόσο σ’ αυτό το ματς όσο και στο Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το άλλο παιχνίδι του γκρουπ, θα βρείτε αφθονία επιλογών για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson σε απλά και ειδικά στοιχήματα. Μην ξεχνάτε και τη δυνατότητα να ποντάρετε στο live.

O Άγιαξ αναζητά να κάνει το δύο στα δύο. Στην πρεμιέρα του θριάμβευσε με 5-1 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός έδρας. Αυτή την εποχή βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες στις οποίες έχει σημειώσει 26 γκολ! Αυτή τη σεζόν, να σημειώσουμε, πως έχει ρεκόρ 7-1-1 σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αήττητη για οκτώ σερί ματς. Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι και στον στράικερ του Άγιαξ, Σεμπαστιάν Αλέρ. Με τα τέσσερα γκολ που έβαλε στην πρώτη αγωνιστική έχει θέσει υποψηφιότητα για να βγει πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Η Μπεσίκτας, πάλι, ξέρει πως θα έχει δύσκολο έργο. Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, ενώ η επίθεσή της δεν είναι αξιόπιστη και θα πρέπει να διασπάσει μια άμυνα που δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία στο εσωτερικό της πως μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, μετά από την ήττα από τη Ντόρτμουντ με 2-1 εντός έδρας στην πρεμιέρα καλείται να ρισκάρει αν θέλει ν’ αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στους «16».

Η Ντόρτμουντ, στο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα παλέψει για να κάνει κι αυτή τη δεύτερη νίκη της κι ακόμη ένα βήμα προς την επόμενη φάση. Ο γερμανικός σύλλογος θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, αλλά και την επιθετική ικανότητα των παικτών του και δη του σέντερ φορ Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, έχει αδύναμα σημεία ως τώρα με την άμυνά του και την έλλειψη συνέπειας να είναι αυτά που απασχολούν τον προπονητή Μάρκο Ρόζε. Όσον αφορά στην αντίπαλό της κι αυτή αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα και προβληματίζει η δυσκολία της να δημιουργήσει φάσεις και η παραγωγικότητά της.

19:45 Άγιαξ-Μπεσίκτας UEFA Champions League

22:00 Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας UEFA Champions League