Prime Time: Λιλ-Σάλτσμπουργκ, μάχη κορυφής

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στον 7ο όμιλο του UEFA Champions League

Το αποψινό κουπόνι είναι γεμάτο εντυπωσιακούς αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Σαφώς στο προσκήνιο βρίσκονται τα ματς του 7ου ομίλου του UEFA Champions League, αλλά υπάρχουν συναρπαστικές προσφορές και σε άλλες διοργανώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των παιχνιδιών όσο και στο live.

Όταν έγινε η κλήρωση και βγήκαν οι ομάδες του 7ου γκρουπ, κανείς δεν περίμενε πως στην 5η αγωνιστική το Λιλ-Σάλτσμπουργκ θα ήταν μάχη κορυφής του ομίλου. Η Λιλ μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική έμοιαζε πως θα αποκλειόταν, αλλά πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης και τώρα βλέπει διαφορετικά το παρόν και το μέλλον της. Στόχος να κάνει ακόμη μια νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση. Η Σάλτσμπουργκ, από τη μεριά της, θέλει ν’ αφήσει πίσω της την ήττα με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Με νίκη εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, Σεβίλλη-Βόλφσμπουργκ. Η Σεβίλλη προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει νίκη για να βελτιώσει τις πιθανότητές της να περάσει στον επόμενο γύρο. Αν χάσει αποκλείεται κι αν, επιπλέον, η Λιλ αποφύγει την ήττα δεν θα έχει καν τη δυνατότητα να συνεχίσει στο UEFA Europa League. Με λίγα λόγια το ματς είναι… τελικός και δεν πηγαίνει σ’ αυτό με την ψυχολογία ψηλά μετά το 2-2 με την Αλαβές για το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Βόλφσμπουργκ, πάλι, δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αν και η άμυνά της έχει κενά.

Πέραν αυτών των αγώνων το ποδοσφαιρικό κουπόνι προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και σε ματς της Championship, της League One, της Liga Profesional της Αργεντινής, της Serie A της Βραζιλίας και του MLS των Η.Π.Α.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τα παιχνίδια του NBA παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. «Δυνατό» προβλέπεται το Νιού Γιόρκ Νικς-Λος Άντζελες Λέικερς. Όπως επίσης και τα ματς: Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ντένβερ Νάγκετς και Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς.

22:00 Λιλ-Σάλτσμπουργκ UEFA Champions League

22:00 Σεβίλλη-Βόλφσμπουργκ UEFA Champions League

22:00 Ρέντινγκ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Championship

22:00 Μπόλτον-Ντονκάστερ League One

22:00 Χιμνάσα Λα Πλάτα-Ταγέρες Liga Profesional Argentina

22:00 Ουρακάν-Πατρονάτο Liga Profesional Argentina

00:00 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε-Ζουβεντούδε Serie A Brasil

00:15 Αλδοσίβι-Σαν Λορέντσο Liga Profesional Argentina

02:00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Μαϊάμι Χιτ NBA

02:30 Γοδόι Κρουζ-Εστουδιάντες Liga Profesional Argentina

02:30 Βέλεζ Σάρσφιλντ-Αρχεντίνος Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

02:30 Γκρέμιο-Φλαμένγκο Serie A Brasil

02:30 Παλμέιρας-Ατλέτικο Μινέιρο Serie A Brasil

02:30 Νιού Γιόρκ Νικς-Λος Άντζελες Λέικερς NBA

03:00 Νάσβιλ-Ορλάντο Σίτι MLS

05:00 Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ντένβερ Νάγκετς NBA

05:30 Σιάτλ Σάουντερς-Ρεάλ Σολτ Λέικ MLS

05:30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντάλας Μάβερικς NBA