Η Έβερτον πάει για δυνατό «φινάλε»

Reading time2 λ

Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ποντάρει στην ενίσχυση της ομάδας μετά την ενθαρρυντική αρχή του

«The Mirror»: Στην Έβερτον περίμεναν να δουν πως θα κυλήσει ο… πρώτος καιρός υπό τον Ράφα Μπενίτεθ προτού αποφασίσουν να επενδύσουν μεγάλα ποσά σε μεταγραφές. Ωστόσο, καθώς πλησιάζει το τέλος της διορίας και εμφανίζονται ευκαιρίες, το κλαμπ θεωρεί πως πρέπει να ενισχύσει την ομάδα. Άλλωστε, και τα πρώτα δείγματα υπό τον Ισπανό τεχνικό είναι ενθαρρυντικά με την ομάδα να έχει τέσσερις βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές στην Premier League 2021-22. Έτσι, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του φορ Χοακίν Κορέα από την Λάτσιο και για ακόμη δύο παίκτες – έναν αμυντικό κι έναν μέσο. Απόψε, όμως, έχει αγώνα: Χάντερσφιλντ-Έβερτον για το EFL Cup με ποικιλία προσφορών για ποντάρισμα.

«AD.nl»: Οι εικασίες για το μέλλον του σέντερ φορ της PSV Αϊντχόφεν, Νόνι Μαντουέκε, συνεχίζονται από τα αγγλικά ΜΜΕ, αλλά ο ολλανδικός σύλλογος υποστηρίζει πως δεν είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει. Βέβαια, η στάση της διοίκησης μπορεί ν’ αλλάξει σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποια πρόταση που δεν μπορούν ν’ αρνηθούν. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι περισσότερα από 35 εκατομμύρια ευρώ για τον 19χρονο Άγγλο επιθετικό, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέστερ και της Τότεναμ. Απόψε, PSV Αϊντχόφεν-Μπενφίκα, για τα play-off τουChampions League, με εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα.

«Brighton & Ηοve Independent»: Οι φήμες θέλουν κάποιες από τις μεγάλες ομάδες της Premier League να διατηρούν το ενδιαφέρον τους για τον Ιβ Μπισουμά της Μπράιτον. Μάλιστα, μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια πρόταση. Πριν από ένα μήνα η αξία του 24χρονου μέσου από το Μάλι, υπολογιζόταν κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα χρήματα μπορούν να δώσουν ελάχιστες ομάδες ακόμη και στο πλούσιο αγγλικό πρωτάθλημα. Απόψε για το EFL Cup, Κάρντιφ-Μπράιτον σε αναμέτρηση με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.