Γιουνάιτεντ-Τσέλσι, έχει παράδοση

Reading time4 λ

Πληθώρα μεγάλων προσφορών για live στοίχημα υπάρχει στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

Ακόμα μια ημέρα με εντυπωσιακά ποδοσφαιρικά γεγονότα έχουμε μπροστά μας. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων διοργανώσεων. Οι πρώτοι ημιτελικοί του UEFA Europa League, Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία-Ρέιντζερς, που ξεκινούν στις 22:00, βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Σπουδαίες είναι και πρώτες μάχες της τετράδας του UEFA Europa Conference League, Λέστερ-Ρόμα και Φέγενορντ-Μαρσέιγ, οι οποίες διεξάγονται την ίδια ώρα. Στο μενού, όμως, υπάρχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι για την αγγλική Premier League, που παραδοσιακά καθηλώνει.

Τις ισχνές ελπίδες της για την τετράδα θα επιχειρήσει να διατηρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από τις ήττες από Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Στον αντίποδα, η Τσέλσι έχει μείνει μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα αγγλίασ, όμως θέλει να χτίσει πάνω στην κυριακάτικη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, ώστε να «κλειδώσει» την τρίτη θέση. Αξιοσημείωτο, όμως, είναι το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει από την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» από τον Μάιο του 2013, όταν ένας νυν παίκτης της, ο Χουάν Μάτα την είχε υποχρεώσει σε ήττα με 1-0. Έκτοτε, οι Κόκκινοι Διάβολοι μετρούν τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες κόντρα στους Μπλε στο «θέατρο των ονείρων».

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Δράση υπάρχει και στις λίγκες της Σκανδιναβίας απόψε. Στη φινλανδική Veikkausliga έχουμε το ντέρμπι του Ελσίνκι, Χέλσινγκφορς-Ελσίνκι. Ουραγός με μόλις έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Χέλσινγκφορς, τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ελσίνκι προέρχεται από την πρώτη της –και μάλιστα βαριά- ήττα από την Ίντερ Τούρκου. Στη νορβηγική Eliteserien αναμετρώνται Λίλεστρομ-Αάλεσουντ. Η αήττητη έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις Λίλεστρομ επιδιώκει την παραμονή της στην κορυφή. Στην αντίπερα όχθη, η Αάλεσουντ θα επιδιώξει να την «πιάσει» στη βαθμολογία.

Ζωηρό ενδιαφέρον υπάρχει και στο ασιατικό Champions League. Για τον όγδοο όμιλο, ο οποίος διεξάγεται στη Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, κοντράρονται αρχικά Γιοκοχάμα Μαρίνος-Χοάνγκ Αν Τζιά Λάι. Η ιαπωνική ομάδα καλείται να επικρατήσει της οικοδέσποινας Χοάνγκ Αν Τζιά Λάι για να «αγκαλιάσει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ακολουθεί το Σίδνεϊ-Τζεονμπούκ Μότορς. Δίχως ουσιαστικές ελπίδες η Σίδνεϊ, την ώρα που οι Νοτιοκορεάτες χρειάζονται το τρίποντο για να παραμείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης. Για το δέκατο γκρουπ, που γίνεται στην Μπουριράμ της Ταϊλάνδης, παίζουν Τσιανγκράι Γιουνάιτεντ-Κιτσί, με έπαθλο τη δεύτερη θέση.

14:00   Γιοκοχάμα Μαρίνος-Χοάνγκ Αν Τζιά Λάι     Champions League Ασίας

17:00   Σίδνεϊ-Τζεονμπούκ Μότορς                           Champions League Ασίας

17:00   Τσιανγκράι Γιουνάιτεντ-Κιτσί                        Champions League Ασίας

18:00   Χέλσινγκφορς-Ελσίνκι                                  Veikkausliga Φινλανδίας

21:00   Λίλεστρομ-Αάλεσουντ                                  Eliteserien Νορβηγίας

21:45   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι                   Premier League Αγγλίας

22:00   Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης          UEFA Europa League

22:00   Λειψία-Ρέιντζερς                                           UEFA Europa League

22:00   Λέστερ-Ρόμα                                                 UEFA Europa Conference League

22:00   Φέγενορντ-Μαρσέιγ                                      UEFA Europa Conference League