Άρης-ΠΑΟΚ, σύγκρουση μεγατόνων

Reading time6 λ

Μια σειρά από εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα υπάρχουν στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Μενού με άκρως συναρπαστικές αναμετρήσεις έχουμε μπροστά μας σήμερα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ, που θα αρχίσει στις 21:30, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της ημέρας, αφού αποτελεί το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στη Super League.

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, υπήρξαν εξελίξεις στον Άρη, αφού ο Χερμάν Μπούργος αποτέλεσε παρελθόν. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή, οι Κίτρινοι θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν την «καυτή» έδρα τους. Ο ΠΑΟΚ, με τη σειρά του, κέρδισε με δραματικό τρόπο τον Ατρόμητο κι έχει εκκινήσει με το απόλυτο τη σεζόν. Αυτή είναι η πρώτη του εκτός έδρας αποστολή, στην οποία θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ντέρμπι με τον Άρη, στα οποία όχι μόνο δε νίκησε, αλλά δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Σημαντικό είναι και το ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, που διεξάγεται την ίδια ώρα στη Ριζούπολη. Για την ΑΕΚ αποτελεί μονόδρομο η νίκη έπειτα από την απρόσμενη ήττα της περασμένης εβδομάδα από τον Βόλο. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει το πρώτο του τρίποντο, αφού «κόλλησε» στην ισοπαλία με τη Λαμία. Δε λείπει το ενδιαφέρον και από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, Ατρόμητος-Παναιτωλικός και Βόλος-ΟΦΗ.

«ΖΩΗΡΑ» ΜΑΤΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η αναμέτρηση Ουντινέζε-Ρόμα θα βρεθεί στο επίκεντρο στην ιταλική Serie A. Με στόχο τη διατήρηση του αήττητου και την παραμονή στην κορυφή, στην οποία συγκατοικεί με την Αταλάντα, ταξιδεύει η Ρόμα στο Ούντινε, αλλά η γηπεδούχος είναι «σκληρό καρύδι» και μετρά ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα. Αμφίρροπη είναι η κόντρα Ελλάς Βερόνα-Σαμπντόρια, με τις δύο ομάδες να προσβλέπουν στην πρώτη τους νίκη στη σεζόν, ενώ αξιόλογα είναι και τα ματς Κρεμονέζε-Σαουσόλο και Σπέτσια-Μπολόνια.

Το ντέρμπι της Κυανής Ακτής, Νις-Μονακό ξεχωρίζει απόψε στη γαλλική Ligue 1. Η Νις… ζωντάνεψε μεσοβδόμαδα και πέτυχε μια τεράστια νίκη στη Λιλ, την πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που η Μονακό υπέστη εντός έδρας κάζο από την Τρουά και δεν έχει κερδίσει από την πρεμιέρα. Τα βλέμματα συγκεντρώνει και η μάχη Ρεμς-Λανς. Η εντυπωσιακή και αήττητη Λανς, που συνέτριψε τη Λοριάν την Τετάρτη, θα επιχειρήσει να διατηρηθεί στην κορυφή, αλλά η Ρεμς είναι αξιόμαχη και το έδειξε νικώντας στην Ανζέ.

Στη γερμανική Bundesliga, άκρως ενδιαφέρον είναι το ματς Γκλάντμπαχ-Μάιντς. Έπειτα από το κατόρθωμα της ισοπαλίας με την Μπάγερν στο Μόναχο, η Γκλάντμπαχ θέλει να παραμένει «άτρωτη». Στον αντίποδα, τα φτερά της Μάιντς κόπηκαν με την εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν. Νωρίτερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου, αναζητώντας διέξοδο στο αγωνιστικό τους τέλμα.

13:30   Κρεμονέζε-Σαουσόλο                                 Serie A Ιταλίας

14:00   Μονπελιέ-Λιλ                                              Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Αζαξιό-Λοριάν                                            Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Κλερμόν-Τουλούζ                                       Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Μπρεστ-Στρασβούργο                                 Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Ρεμς-Λανς                                                   Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Σπέτσια-Μπολόνια                                      Serie A Ιταλίας

16:30   Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου            Bundesliga Γερμανίας

18:05   Τρουά-Ρεν                                                   Ligue 1 Γαλλίας

18:30   Γκλάντμπαχ-Μάιντς                                     Bundesliga Γερμανίας

18:30   Ατρόμητος-Παναιτωλικός                           Super League

19:00   Βόλος-ΟΦΗ                                                Super League

19:00   Ελλάς Βερόνα-Σαμπντόρια                         Serie A Ιταλίας

21:30   ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα                                    Super League

21:30   Άρης-ΠΑΟΚ                                               Super League

21:45   Νις-Μονακό                                                 Ligue 1 Γαλλίας

21:45   Ουντινέζε-Ρόμα                                           Serie A Ιταλίας