Prime Time: Ουνιόν-Μπόκα, «αέρας» έκπληξης

Reading time2 λ

Αρχίζει η Liga Profesional Argentina και το κουπόνι είναι γεμάτο με σούπερ προσφορές για στοίχημα

Με την αγωνιστική δράση να… φουντώνει καθώς αρχίζουν ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο αυξάνονται και οι ευκαιρίες για ποντάρισμα. Απόψε έχουν πρεμιέρα η 1.HNL της Κροατίας και η Liga Profesional Argentina. Τα παιχνίδια τους παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Για την 1.HNL, Όσιγιεκ-Σίμπενικ, με την Όσιγεκ να έχει βλέψεις για μια καλή πορεία κι αν μπορέσει να κοντράρει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που για ακόμη μια σεζόν είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στην Liga Profesional Argentina, το ματς Ουνιόν Σάντα Φε-Μπόκα Τζούνιορς τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα. Η Μπόκα Τζούνιορς αν και έχει αποδυναμωθεί σε σύγκριση με το προηγούμενο πρωτάθλημα παραμένει εκ των υποψηφίων για να σηκώσει το τρόπαιο. Ωστόσο, αυτή την εποχή το ενδιαφέρον της είναι στραμμένο στο Copa Libertadores. Προέρχεται από εντός έδρας 0-0 με την Ατλέτικο Μινέιρο στην πρώτη αναμέτρησή τους για τη φάση των «16» και στις 20 Ιουλίου παίζουν το δεύτερο παιχνίδι τους στη Βραζιλία. Κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε ο προπονητής Μιγκέλ Ανχελ Ρούσο σχεδιάζει να κάνει πολλές αλλαγές. Οπότε δεν αποκλείεται να γίνει μια μεγάλη έκπληξη από την πρώτη αγωνιστική κιόλας. Το άλλο ματς στο κουπόνι: Σαρμιέντο-Εστουδιάντες Λα Πλάτα, με την Εστουδιάντες Λα Πλάτα να έχει τον πρώτο λόγο.

Σούπερ προτάσεις για στοίχημα θα βρείτε και στην Primera Division της Βολιβίας και στους αγώνες: Χόρχε Βίλστερμαν-Ρεάλ Ποτοσί και Νασιονάλ Ποτοσί-Μπολίβαρ. Στην Primera Division της Παραγουάης και στο Σπορτίβο Λουκένιο-Σέρο Πορτένιο, να σημειώσουμε πως η Σέρο Πορτένιο είναι πιθανό να κάνει ευρύ ροτέισον εξαιτίας των υποχρεώσεών της στο Copa Libertadores. Τέλος, στην Serie B της Βραζιλίας υπάρχουν ελπίδες για γκολ και θέαμα, ενώ στο Gold Cup, στα ματς Γουαδελούπη-Τζαμάικα και Σουρινάμ-Κόστα Ρίκα υπάρχουν ισχυρά φαβορί.

22:00 Όσιγεκ-Σίμπενικ 1.HNL

22:00 Χόρχε Βίλστερμαν-Ρεάλ Ποτοσί Primera Division Bolivia

01:00 Ουνιόν Σάντα Φε-Μπόκα Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

01:00 Κονφιάνσα-Γκουαρανί Serie B Brasil

01:30 Γουαδελούπη-Τζαμάικα Gold Cup

02:00 Νασιονάλ Ποτοσί-Μπολίβαρ Primera Division Bolivia

02:00 Σπορτίβο Λουκένιο-Σέρο Πορτένιο Primera Division Paraguay

03:15 Σαρμιέντο-Εστουδιάντες Λα Πλάτα Liga Profesional Argentina

03:30 Σαμπάιο Κορέα-Κοριτίμπα Serie B Brasil

03:30 Σουρινάμ-Κόστα Ρίκα Gold Cup