Σούπερ ματς στο τένις

Reading time2 λ

Δυνατές αναμετρήσεις με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα και στο live

Ακόμη μια μέρα με πλούσια δράση προσφέρει το κουπόνι του τένις τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σιρκουΐ, καθώς συνεχίζονται τα συναρπαστικά τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του 3ου Grand Slam της σεζόν, του Wimbledon. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Στο τουρνουά του Χάλε όπου συμμετέχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους τενίστες του ανδρικού τένις, η διοργάνωση βρίσκεται στο μεταβατικό στάδιο από τη φάση των «16» στα προημιτελικά. Στο ματς Τάλον Γκρίκσπουρ-Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγούτ, ο δεύτερος λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Άλλωστε, βρίσκεται στο νούμερο επτά στο ταμπλό και ως τώρα στο θεσμό έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία. Στο Λάζλο Τζέρε-Κάρεν Κατσάνοφ, ο Κάρεν Κατσάνοφ έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στους «8». Ο Ρώσος τενίστας από τον προηγούμενο μήνα έχει δείξει ότι πατάει πολύ καλά στα πόδια του και θέλει να αποδείξει πως μπορεί να φτάσει μακριά στο τουρνουά.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις διεξάγονται επίσης και για το τουρνουά του Λονδίνου, όπου σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο αγώνας Ντένις Κούντλα-Ματέο Μπερετίνι, με τον Ιταλό να είναι σε καλή φόρμα.

ΜΕΓΑΛΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Στο γυναικείο σιρκουΐ, συνεχίζονται οι μεγάλες «μάχες» στο τουρνουά του Βερολίνου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ματς Ονς Ζαμπέρ-Αλίσια Παρκς. Η Ονς Ζαμπέρ είναι το νούμερο ένα του ταμπλό και ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου. Τους τελευταίους μήνες παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας της και βρίσκεται στη Γερμανία με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο. «Δυνατό» παιχνίδι αναμένεται και στο ζευγάρι Μπελίντα Μπέντσιτς-Άνα Καλίνσκαγια. Η Μπελίντα Μπέντσιτς αναζητά τη σταθερότητα μετά από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το προηγούμενο διάστημα.

Στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ, στο μεταξύ, ξεχωρίζει το ματς Γελένα Οσταπένκο-Νταγιάνα Γιαστρέμσκα. Η Γελένα Οσταπένκο είναι το νούμερο ένα του ταμπλό της διοργάνωσης και το μεγάλο φαβορί για να επικρατήσει.