Τα playoffs του NFL συναρπάζουν

Αρχίζει η postseason με πολλές επιλογές για ποντάρισμα στα ματς Μπένγκαλς-Ρέιντερς και Μπιλς-Πάτριοτς

Απόψε ανοίγει η αυλαία των playoffs του NFL, του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Ο δρόμος προς το Super Bowl της 13ης Φεβρουαρίου ξεκινά με δύο αναμετρήσεις για τον wildcard γύρο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των ματς, αλλά και κατά τη διάρκεια τους στο live.

Πρώτη στάση στο Σινσινάτι Μπένγκαλς-Λας Βέγκας Ρέιντερς στο «Πολ Μπράουν Στέιντιουμ». Οι Σινσινάτι Μπένγκαλς ολοκλήρωσαν τη regular season με ρεκόρ 10-7. Τα πήγαν καλύτερα του αναμενόμενου και ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος του NFL. Τώρα, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα playoffs από το 1991 και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στο εσωτερικό του κλαμπ πως μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτή την αίσθηση ενισχύει και το γεγονός πως οι Μπένγκαλς νίκησαν με 32-13 τους Ρέιντερς όταν συναντήθηκαν στην 11η αγωνιστική. Από τη μεριά τους, οι Λας Βέγκας Ρέιντερς είχαν κι αυτοί ρεκόρ 10-7, αλλά εξασφάλισαν την παρουσία τους στα playoffs στην παράταση του τελευταίου αγώνα τους. Συμμετέχουν στην postseason για δεύτερη φορά τα τελευταία 19 χρόνια. Μπαίνουν στο ματς ως το αουτσάιντερ, αλλά πιστεύουν στις δυνατότητές τους.

Το άλλο ματς, διεξάγεται τα ξημερώματα της Κυριακής και είναι το Μπάφαλο Μπιλς-Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς. Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Οι Μπάφαλο Μπιλς προτού αρχίσει η σεζόν συγκαταλέγονταν μεταξύ των υποψηφίων για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Έπειτα από τις πρώτες αγωνιστικές αυτή η αίσθηση ενισχύθηκε, αλλά ακολούθησε πτώση και τώρα έχουν βρεθεί σε θέση να παίζουν στο wildcard game. Οι Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς, πάλι, έκαναν την έκπληξη και μπαίνουν στο ματς νιώθοντας πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν με καθεμία να πανηγυρίζει μια νίκη.