Αργεντινή-Ελλάδα, δεύτερη νίκη στη σειρά

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για online στοιχημα στο πόλο, στην ποδηλασία και στο τένις

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας συνεχίζεται και σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα τουρνουά γυναικών και ανδρών στο πόλο, με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας να αναζητούν την πρόκριση. Σήμερα αναμετριούνται Αργεντινή-Ελλάδα στις γυναίκες με θαυμάσιες επιλογές για online στοιχημα στην Betsson. Η Ελλάδα λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη και να κάνει το δύο στα δύο στο πλαίσιο του 3ου ομίλου στο παγκοσμιο πολο 2023. Στην πρεμιέρα της νίκησε με 24-2 τη Νότια Αφρική. Παρόλο που η Αργεντινή θεωρητικά είναι πιο ανταγωνιστική ομάδα από τη Νότια Αφρική στην Παγκοσμια καταταξη πολο, κι εκείνη υπέστη «βαριά» ήττα στην πρεμιέρα με 27-1 από την Ιταλία. Ως εκ τούτου, το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου μπαίνει στο ματς ως το μεγάλο φαβορί για να επικρατήσει στο Αργεντινή-Ελλάδα, αποδόσεις, να κάνει βήμα πρόκρισης και να παίξει την πρωτιά, που στέλνει την ομάδα που θα την κατακτήσει απευθείας στα προημιτελικά, με την Ιταλία στην 3η αγωνιστική. Να σημειώσουμε πως το Over 27,5 γκολ προσφέρεται στο 1,76** στο στοίχημα πόλο της Betsson, τη στιγμή που το χάντικαπ -24,5 της Ελλάδας δίνεται στο 1,85**.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Στο μεταξύ, την Τετάρτη (19/7, 11:30) διεξάγεται το ματς Ελλάδα-Καζακστάν στο τουρνουά των ανδρών. Η Εθνικη πολο ανδρων σημερα άρχισε τις υποχρεώσεις της με νίκη 13-9 κόντρα στην Αυστραλία, όπου δεν έπαιξε όσο καλά θα ήθελε και τώρα στοχεύει σε βελτίωση απέναντι στο Καζακστάν. Φυσικά, λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Όσο για το Καζακστάν, κι εκείνο άρχισε με ήττα 18-5 από τις ΗΠΑ για την πρώτη αγωνιστική.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ

Παράλληλα, σπουδαίο θέαμα προσφέρουν κι άλλα αθλήματα που έχουν περίοπτη θέση στο κουπόνι και απίστευτες ευκαιρίες για στοιχημα. Στην ποδηλασία το Tour de France, ο Γύρος Γαλλίας πλησιάζει προς το τέλος του και… ανάβει η μάχη για τη νίκη του κορυφαίου ποδηλατικού αγώνα στον κόσμο.

Επιπλέον, στο τένις μετά το τέλος του Wimbledon, η σεζόν συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και διεξάγονται τουρνουά υψηλού επιπέδου τόσο στο τένις, άνδρες όσο και στο τένις, γυναίκες με πολύ δυνατά ματς και εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |