Αυστραλία-Ελλάδα, πρεμιέρα στο όνειρο

Reading time2 λ

Αρχίζει η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με συναρπαστικές ευκαιρίες για online στοιχημα

Η Εθνική πόλο ανδρών σήμερα (ξημερώματα Δευτέρας, 04:30) μπαίνει στην πισίνα για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Στο Αυστραλία-Ελλάδα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι το φαβορί ενώ στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online στοιχημα.

Η Εθνική Ελλάδας, τουλάχιστον στα χαρτιά, είναι πολύ ανώτερη από την Αυστραλία. Διαθέτει ποιότητα και εμπειρία. Εξού και το χάντικαπ -7,5 στις Αποδόσεις αγώνα Αυστραλία-Ελλάδα προσφέρεται στο 1,86** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, το στοιχημα να σημειωθούν Over 20,5 γκολ βρίσκεται στο 1,76**.

ΟΝΕΙΡΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ

Η Εθνική Ελλάδας ανδρών στο πόλο ταξίδεψε στην Ιαπωνία γνωρίζοντας πως συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα ισχυρά φαβορί για διάκριση. Αυτή η ομάδα, με τον «πυρήνα» που αποτελεί την αποστολή της, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ πέρυσι πήρε το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Οπότε στο εσωτερικό της υπάρχει η σωστή διαχείριση της… ετικέτας του φαβορί στο στοίχημα πόλο, αλλά και των ίδιων των προσδοκιών που υπάρχουν μέσα στον οργανισμό της ομάδας. Η Εθνική Ελλάδας νιώθει σίγουρη πως μπορεί να διακριθεί και στο παγκοσμιο πολο 2023. Ωστόσο, ο άμεσος στόχος είναι να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα ώστε να «χτίσει» και την αυτοπεποίθησή της, αλλά και για να κάνει βήμα προς την εξασφάλιση της άμεσης πρόκρισης στους «8» που παίρνει η πρώτη ομάδα του κάθε γκρουπ.

Ένα από τα σημεία που προκαλεί αμφιβολίες είναι πως στο γκρουπ της βρίσκεται η Αυστραλία και το Καζακστάν που δεν είναι ιδιαίτερα δυνατές στην Παγκοσμια καταταξη πολο και δεν έχουν πολλά κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους με τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που θα βρει στο δρόμο της η Εθνική Ελλάδας στα νοκ άουτ παιχνίδια, εφόσον περάσει τον όμιλο.

ΓΙΑ ΤΟ 2/2 Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κι από την Εθνική ανδρών, περνάμε στην Εθνική Ελλάδας γυναικών στο πόλο, η οποία την Τρίτη (18/7) το πρωί (07:30) δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων. Στο Αργεντινή-Ελλάδα, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έχει θεωρητικά το πάνω χέρι. Προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 24-2 επί της Νότιας Αφρικής. Η Αργεντινή λογαριάζεται, πάντως, ως πιο δύσκολη αντίπαλος.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |