Ελλάδα-Ουγγαρία, για το πολυπόθητο χρυσό

Reading time2 λ

Παμε στοιχημα πολο με συναρπαστικές επιλογές στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Σήμερα είναι η μεγάλη ώρα. Ελλάδα-Ουγγαρία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Ένα ματς υψηλού επιπέδου με εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου με ασυναγώνιστες αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Στο παγκοσμιο πρωταθλημα πολο τελικοσ, η Ελλάδα μπαίνει ως το φαβορί για να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Αφενός γιατί διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα, αφετέρου γιατί στη διάρκεια της διοργάνωσης εντυπωσίασε με την σταθερότητά της και το βάθος των επιλογών της. Έτσι υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοιχημα online. Το να νικήσει σήμερα προσφέρεται στο 1,92** στην πλατφόρμα της Betsson. Το να είναι η Ουγγαρία εκείνη που θα πανηγυρίσει στο τέλος, βρίσκεται στο 2,40**.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ, ΧΑΛΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

Στην εθνικη πολο ανδρων, παικτες και προπονητικό τιμ πριν καν ακόμη αναχωρήσει η αποστολή για την Ιαπωνία ανέφεραν πως ο «στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής. Είμαστε η Εθνική Ελλάδας κι αυτός πρέπει να είναι πάντοτε ο στόχος μας». Κι αυτό παρόλο που έμεινε εκτός ο Παντελής Βλαχόπουλος, ένας πολύ σημαντικός παίκτης, παραμονές της διοργάνωσης. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, λοιπόν, μετά το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το χάλκινο πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, θέλει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Αυτή είναι η πρόκληση για την Εθνικη πολο ανδρων σημερα, το στοιχημα να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Και είναι λογικό οι δύο ομάδες να κοιτάξουν πρώτα τις εστίες τους. Στις Αποδόσεις του αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία το Under 19,5 γκολ προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Για να καταφέρει, πάντως, η Ελλάδα να πάρει το χρυσό θα πρέπει να ξεπεράσει τη μεγαλύτερη δύναμη – παραδοσιακά – στο άθλημα, την Ουγγαρία των 16 ολυμπιακών μεταλλίων – εκ των οποίων τα εννιά χρυσά – των 13 ευρωπαϊκών τίτλων και των τριών παγκόσμιων. Στην πορεία της στο τουρνουά, όμως, η Ελλάδα εμφανίστηκε έτοιμη γι’ αυτό που είχε να αντιμετωπίσει. Ξεπέρασε την Αυστραλία, το Καζακστάν και τις ΗΠΑ στη φάση των ομίλων. Απέκλεισε το Μαυρβοβούνιο και τη Σερβία στα νοκ άουτ κι έφτασε στον τελικό παίζοντας καταπληκτικό πόλο.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Η Ουγγαρία, πάλι, τα πήγε περίφημα στους ομίλους ξεπερνώντας την Ιαπωνία, την Κροατία και την Αργεντινή, ομάδες ποιοτικά υποδεέστερες από εκείνη. Στα νοκ άουτ, όμως, είχε την τύχη στο πλευρό της σε δύο περιπτώσεις. Τόσο κόντρα στις ΗΠΑ όπου επικράτησε με 13-12 και πέρασε από την προημιτελική φάση, όσο και στον ημιτελικό με την Ισπανία την οποία νίκησε με 12-11 σε ματς όπου οι Ισπανοί μάλλον ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημά του.

Αυτά, όμως, πλέον μικρή σημασία έχουν. Σήμερα λοιπόν, Ελλαδα ουγγαρια πολο ανδρων, ο μεγάλος τελικός και η ώρα για το χρυσό μετάλλιο.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |