ΗΠΑ-Ελλάδα, σπουδαίο ματς με φόντο τους «8»

Reading time2 λ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του πόλο ανδρών προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις θαυμάσιες επιλογές για στοιχημα

Το στοιχημα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου συνεχίζεται στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας και στο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα (21/7, 07:30) το μεγάλο ματς ΗΠΑ-Ελλάδα του πόλο ανδρών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με εξαιρετικές για στοιχημα στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Εθνική Ελλάδας στο πολο ανδρων παγκοσμιο ως τώρα μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα της νίκησε με 13-9 την Αυστραλία και στο επόμενο παιχνίδι της ξεπέρασε εύκολα με 18-2 το Καζακστάν. Ωστόσο, σήμερα κατεβαίνει ως αουτσάιντερ αφού στις Αποδόσεις του αγώνα ΗΠΑ-Ελλάδα η νίκη της προσφέρεται στο 2,32** στην πλατφόρμα της Betsson. Αντίθετα, το να επικρατήσουν οι Αμερικανοί βρίσκεται στο 2,02**. Η Ελλάδα θέλει νίκη προκειμένου να πάρει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στην προημιτελική φάση του τουρνουά, ώστε θεωρητικά στην επόμενη φάση να έχει πιο βατή αντίπαλο, αλλά και για να κερδίσει λίγο χρόνο παραπάνω ξεκούρασης.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν νωθρή κόντρα στην Αυστραλία, αλλά μίλησε η… ποιότητά της κι έτσι κατάφερε κι επικράτησε. Κόντρα στο Καζακστάν έπαιξε πολύ καλύτερα με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να σημειώνουν τη βελτίωση που φάνηκε στην πισίνα και το στοίχημα είναι πως αυτή η ομάδα έχει ακόμη περισσότερα να δώσει. Άλλωστε, η Ελλάδα πήγε στην Ιαπωνία με όνειρα για διάκριση, κάτι που δικαιούται και βάσει στάτους μετά το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το χάλκινο στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Στο πολο ανδρων ελλαδα ηπα, όμως, την περιμένει μια μεγάλη πρόκληση. Οι ΗΠΑ μπορεί να μην… τρομάζουν τον εκάστοτε αντίπαλο όπως στο παρελθόν, αλλά παραμένουν μια πολύ δυνατή ομάδα με ποιότητα και ταλέντο και μεγάλο βάθος στο ρόστερ τους. Και οι ΗΠΑ έχουν δύο στα δύο γκρουπ αφού νίκησαν με 18-5 το Καζακστάν και με 16-8 την Αυστραλία. Με την επίθεση των δύο ομάδων σε καλή κατάσταση το Over 20,5 γκολ προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |