Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (24/2/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ντέρμπι κορυφής Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Volley League με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς» διεξάγεται το ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (24/2/2024) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών. Οι δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ κοντράρονται σε ματς με μεγάλη σημασία τόσο για τη βαθμολογία όσο και για το πρεστίζ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για αθλητικό στοίχημα σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός μας έχουν συνηθίσει σε αγώνες γεμάτους ένταση. Αυτή τη σεζόν έχουν συναντηθεί δύο φορές. Στο League Cup ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ στα χαρτιά, αφού το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων, ενώ στον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ. Όσον αφορά στις τιμές στις οποίες συναντάμε τις δύο ομάδες, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,58** και το διπλό του Ολυμπιακού ανέρχεται στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Οι δύο ομάδες θα μπουν αποφασισμένες στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα καθώς αυτή η αναμέτρηση αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς την πρώτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο της Volley League ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από 15 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 14 νίκες και μια ήττα – αυτή από τον Ολυμπιακό. Προέρχεται από επτά σερί επιτυχίες στον θεσμό με πιο πρόσφατη την επικράτησή του με 3-0 σετ επί του Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας όπου πραγματοποίησε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση. Με την ψυχολογία στα ύψη κι έχοντας «χτίσει» μομέντουμ πηγαίνει στο ντέρμπι αιωνίων έτοιμος να δείξει το καλύτερο πρόσωπό του και να κάνει τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα έχει 13 νίκες και μια ήττα. Στο πλαίσιο της Volley League ανδρών μετράει έξι συνεχόμενες επιτυχίες. Επιπλέον, έχει αποδείξει πως μπορεί και αντιδρά στις αναποδιές. Στις 24 Ιανουαρίου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο Σούπερ Καπ με 3-2, αλλά βρήκε τον τρόπο και βελτιώθηκε. Στις 7 Φεβρουαρίου ηττήθηκε με 3-0 από την Αρκάς Σπορ Ιζμίρ στο Κύπελλο CEV κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, πάλι βρήκε τη δύναμη και στο επόμενο παιχνίδι του (11/2) επιβλήθηκε με 3-0 του Φοίνικα Σύρου. Έκτοτε δεν έχει δώσει άλλο ματς κι είχε χρόνο για να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το στοίχημα στη Volley League Ελλάδας συναρπάζει και το ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός φέρνει αντιμέτωπες τις πρωτοπόρους της κατηγορίας που υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Με τις δύο ομάδες να βασίζονται στην επίθεσή τους και στην ποιότητα που έχουν να βρίσκουν λύσεις απέναντι σε δυνατές άμυνες, το ενδεχόμενο του Over 183,5 πόντων δίνεται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το στοίχημα δεν είναι αποκλειστικά αγωνιστικό. Το ματς θα παιχτεί και σε νοητικό – ψυχολογικό επίπεδο αφού οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη και για βαθμολογικούς λόγους, ενώ πάντοτε τα ντέρμπι έχουν μια έξτρα σημασία για τους συλλόγους αλλά και για τους οπαδούς τους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |