Tour de France με σπουδαίες «μάχες»

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας με θαυμάσιες αποδόσεις

Εντυπωσιακά άρχισε το tour de france 2023 και ήδη από τις πρώτες τρεις μέρες διεξαγωγής του, ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας μας προϊδεάζει για συναρπαστικές «μάχες» μέχρι το φινάλε. Με τους ποδηλάτες και τις ομάδες να έχουν περάσει στη γαλλική πλευρά της Χώρας των Βάσκων, το σημερινό ετάπ είναι κρίσιμο. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα online κατά την εξέλιξη της διαδρομής. Ως τώρα, έχουμε δει την Team JumboVisma να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και τους Γιόνας Βίνγκεγκααρντ και Βάουτ φαν Άερτ να επιδιώκουν να τοποθετηθούν από νωρίς σε καλή θέση για τη διεκδίκηση του Tour de France 2023. Την UAE Team Emirates να έχει και τον Άνταμ Γέιτς εκτός του Ταντέι Πογκάτσαρ σε… φόρμα για να διεκδικήσει τον τίτλο, εκπλήξεις και μεγάλο ανταγωνισμό για τον «βασιλιά των βουνών» και την πράσινη φανέλα των πόντων. Όπως έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις στο Στοίχημα Γύρος της Γαλλίας ο Ταντέι Πογκάτσαρ είναι το μεγάλο φαβορί με 1,90**, ακολουθεί ο Γιόνας Βίνγκεγκααρντ στο 2,30** και άνω του 20,00 πληρώνουν όλοι υπόλοιποι ποδηλάτες.

ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΤΑΠ

Η σημερινή tour de france διαδρομή από το Dax ως το Nogaro είναι 181,8 χλμ. Είναι ως επί το πλείστον flat με μονάχα μια ανάβαση (για δύο χιλιόμετρα στα 154,4 χλμ. του route). Επίσης έχει ένα σπριντ στα μισά του δρόμου και σε γενικές γραμμές αναμένεται να είναι μια ταχύτατη κούρσα. Πρόκειται για ένα κρίσιμο ετάπ μιας και σταδιακά αλλάζει ο δρόμος και ακολουθούν δύο «πίστες» με βουνά. Οπότε οι ομάδες και οι ποδηλάτες θα επιχειρήσουν να κάνουν τη διαφορά στο Dax-Nogaro, πριν έρθουν τα… δύσκολα. Γι’ αυτό και μεγάλη σημασία θα έχει ο tour de france τερματισμός του σημερινού ετάπ, όπου αναμένεται μαζική επίθεση από τους κορυφαίους ποδηλάτες και ομάδες προκειμένου να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Βέβαια, τα βλέμματα στρέφονται και στους καλύτερους σπρίντερ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που θα τους δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία για να λάμψουν στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας. Έτσι, οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στον Τομ Πίντκοκ της Ineos Grenadiers, αλλά και στους Γιάσπερ Φίλιπσεν (Alpecin–Deceuninck), Φάμπιο (Soudal–Quick-Step), Ντίλαν Χρόνεβεγκεν (Jayco–AlUla), Κάλεμπ Γιούαν (Lotto–Dstny), Μαντς Πέντερσεν (Trek–Segafredo) και Μαρκ Κάβεντις (Astana Qazaqstan), μεταξύ άλλων. Το στοιχημα τους και των ομάδων τους είναι να… μετρήσει η ταχύτητά τους.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |