Super Bowl με στοίχημα και στη Rihanna

Reading time2 λ

Αμέτρητες επιλογές σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στο μεγάλο τελικό του NFL ανάμεσα σε  Ιγκλς-Τσιφς, αλλά και για τη Rihanna

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/2, 01:30) το NFL, το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου, μας χαρίζει το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν – το Super Bowl. Φιλαντέλφια Ιγκλς-Κάνσας Σίτι Τσιφς μάχονται για τον τίτλο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές το παιχνίδι σε μεγάλη γκάμα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Οι δύο καλύτερες ομάδες της λίγκας κοντράρονται σε ματς που είναι τυλιγμένο στην εκδίκηση καθώς οι προπονητές τους, Νικ Σιριάνι και Άντι Ριντ αντίστοιχα, έχουν… προηγούμενα με τους αντίπαλους συλλόγους, αλλά και με μεγάλη αγωνία για την εξέλιξή του. Οι Ιγκλς τελευταία φορά κατέκτησαν το τρόπαιο το 2018. Οι Τσιφς διεκδικούν το δεύτερο στα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του quarterback των Τσιφς, Πάτρικ Μαχόουμς, ο οποίος έπαιξε τραυματίας στο προηγούμενο ματς. Είναι κι αυτός ένας λόγος που οι Ιγκλς λογαριάζονται ως φαβορί και προσφέρονται στο 1,84* για να νικήσουν το ματς, ενώ οι Τσιφς βρίσκονται στο 2,01*.

Βλέπετε, αμφότερες είναι ομάδες με ελίτ επιθέσεις και αν αποδώσουν στο επίπεδό τους – εξ ου και η γραμμή του Over βρίσκεται στους 50 πόντους – η πίεση θα μεταφερθεί στην άμυνα. Εκεί, λόγω… προσωπικού οι Ιγκλς μοιάζουν να έχουν το προβάδισμα, αφού οι Τσιφς δυσκολεύονται να σταματήσουν το running game των αντιπάλων τους.

Είναι μια από τις τάσεις των Τσιφς να μην «φορτώνουν» το box αμυντικά κι αυτό ίσως παρουσιάσει ευκαιρίες στους Ιγκλς να κάνουν ζημιά. Από την άλλη βέβαια, ο Ριντ είναι μαέστρος και δεν αποκλείεται να έχει άσο στο μανίκι του.

Επιθετικά, όμως, υπάρχουν πολλοί παίκτες – κλειδιά που θα επιχειρήσουν να κάνουν τη διαφορά. Για τους Ιγκλς ο quarterback Τζέιλεν Χερτς και μαζί του οι Έϊ Τζέι Μπράουν, Ντάλας Γκόντερτ, Μπόστον Σκοτ και Μάιλς Σάντερς, και από τη μεριά των Τσιφς, πέραν του Μαχόουμς, οι Τράβις Κέλσε, Αϊζέια Πατσέκο ακόμη και ο Τζούτζου Σμιθ-Σούστερ.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ RIHANNA

To Super Bowl, φυσικά, δεν είναι μονάχα το αγωνιστικό σκέλος, αλλά συνολικά ως πολιτιστικό γεγονός. Τα φώτα στη Rihanna… λοιπόν. Η σούπερ σταρ της pop είναι καλεσμένη να τραγουδήσει στο haftime show του ματς κι αυτό δημιουργεί μια εντελώς διαφορετική γκάμα στοιχηματικών επιλογών.

Από το χρώμα των μαλλιών της, στην επιλογή των ρούχων που θα φορά στην σκηνή, αλλά και μέχρι αν θα εμφανιστούν μασκότ παρέα της ενώ τραγουδάει.

Τέλος, προσφέρεται και το αν οι… νικητές θα λούσουν τον προπονητή τους με ενεργειακό ποτό, ως είθισται, πριν από την λήξη του ματς ή όχι. Το Super Bowl είναι εδώ και στην πλατφόρμα της Betsson θα το ζήσετε διαφορετικά και… αξέχαστα.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές