Το πανόραμα της εβδομάδας στην Betsson

Reading time10 λ

Πλούσιο πρόγραμμα στο κουπόνι, με τις ομάδες να προετοιμάζονται για το στοιχημα της νέας σεζόν

Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί στην ποδοσφαιρική δράση η ολοκλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου σε στοιχημα champions league και Europa Conference League, αλλά και των play off του Copa Sudamericana, από τα οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια των «16» του θεσμού. Επίσης, συνεχίζονται τα φιλικά των ελληνικών ομάδων, τα οποία βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους, καθώς πλησιάζουμε στις ημερομηνίες που εκκινούν οι επίσημες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Ταυτόχρονα, στο χορό των φιλικών δοκιμασιών μπαίνουν και οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, κάτι που αυξάνει το ενδιαφέρον για online στοιχημα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα που αυτή την εποχή είναι στα φόρτε τους, της Νοτίου Αμερικής, Βραζιλίας και Αργεντινής, αλλά και αυτά σε Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία, προσφέροντας σπουδαίες ευκαιρίες στο λαιβ στοιχημα. Τέλος, πλούσια είναι η δράση και σε άλλα σπορ. Οι Εθνικές ανδρών και γυναικών στο πόλο δίνουν τις δικές τους «μάχες» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Το Tour de France φτάνει στο συγκλονιστικό φινάλε του, ενώ συναρπαστική δράση υπόσχονται το Rally Estonia του WRC και το Grand Prix Ουγγαρίας της Formula 1.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Από τα λίγα παιχνίδια που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας ξεχωρίζει το Τζουργκάρντεν-Μάλμε, μία αναμέτρηση φιλόδοξων και ποιοτικών αντιπάλων. Κόντρα της τέταρτης με τη δεύτερη στην Allsvenskan.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα κάνει η Εθνική Ελλάδας ανδρών στο πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζει την Αυστραλία (04:30) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει στο τουρνουά με όνειρα να φτάσει μακριά.

18:00     Ίντερ Τούρκου-Κουόπιο               Veikkausliga

20:00     Βάρμπεργκς-AΪΚ Στοκχόλμης     Allsvenskan

20:00     Τζουργκάρντεν-Μάλμε Allsvenskan

01:30     Νιούελς Ολντ Μπόις-Ατλέτικο Τουκουμάν          Liga Profesional

ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Επαναληπτικοί του πρώτου προκριματικού γύρου στο Champions League, πράξη πρώτη. Βγαίνουν οι ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση, αλλά και για τις ηττημένες δεν σταματά εδώ η ευρωπαϊκή πορεία τους, καθώς θα συνεχίσουν στο Europa Conference League. Επαναληπτικούς έχουμε επίσης σε ένα ματς του Europa Conference League και σε τρία για τα play off του Copa Sudamericana.

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Το τελευταίο φιλικό του δίνει ο Παναθηναϊκός, μια δυνατή πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο, ενόψει της αναμέτρησης με την Ντνίπρο, που γίνεται σε μία εβδομάδα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας συνεχίζεται και το πόλο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δράσης. Η Εθνική Ελλάδας γυναικών δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων με αντίπαλο την Αργεντινή (07:30). Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έχει μονάχα τη νίκη στο… στόχαστρό της καθώς θέλει να διακριθεί στη διοργάνωση.

18:00     Στρούγκα-Ζαλγκίρις Βίλνιους     Champions League

20:00     Φλόρα Ταλίν-Ρακόβ      Champions League

20:00     ΣερίφΦαρούλ Champions League

20:30     ΜπαλζάνΝτομζάλε      Europa Conference League

21:00     ΖρίνσκιΜπάναντς Έρεβεν          Champions League

21:00     Μπάτε ΜπορίσοφΠαρτιζάνι Τιράνων Champions League

21:00     Παναθηναϊκός-Βαγεκάνο           Φιλικό παιχνίδι

22:15     Μπρέινταμπλικ-Σάμροκ Ρόβερς              Champions League

01:00     Αμέρικα Μινέιρο-Κόλο Κόλο      Copa Sudamericana

03:30     Ουνιβερσιτάριο Λίμα-Κορίνθιανς            Copa Sudamericana

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός παίζει το τρίτο φιλικό του παιχνίδι. Μετά τη νίκη επί της Σλοβάτσκο και την ισοπαλία με τη Νόρντζελαντ αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη αντίπαλο ως τώρα, τη Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Τα υπόλοιπα παιχνίδια για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι στο πρόγραμμα της Τετάρτης, όπως και κάποιες αναμετρήσεις για τα play off του Copa Sudamericana.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξεκινάει τα φιλικά της παιχνίδια η Λίβερπουλ, αντιμετωπίζοντας τη σαφώς πιο αδύναμη Καρλσρούη, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει το δεύτερο φιλικό της, αυτή τη φορά με την Λυών, σε ουδέτερο έδαφος.

TOUR DE FRANCE

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, με το πελοτόν να κάνει τη διαδρομή Saint Gervais Mont-Blanc – Courchevel. Απομένουν τέσσερις ημέρες για την ολοκλήρωση του κορυφαίου αγώνα ποδηλασίας και η «μάχη» για την πρωτιά αναμένεται συναρπαστική.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου προσφέρει μια ακόμη σπουδαία αναμέτρηση. Η Εθνική Ελλάδας ανδρών στο πόλο αντιμετωπίζει το Καζακστάν (11:30) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του τουρνουά. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι το φαβορί για να επικρατήσει.

13:00     Σαμπάχ-Ολυμπιακός     Φιλικό παιχνίδι

16:00     Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λυών Φιλικό παιχνίδι

18:30     Καρσλρούη-Λίβερπουλ Φιλικό παιχνίδι

19:00     Καραμπάκ-Ρεντ Ιμπς     Champions League

19:00     Ντιναμό Τιφλίδας-Αστάνα         Champions League

21:00     Λουντογκόρετς-Μπαλκάνι         Champions League

01:00     Μποταφόγκο-Πατρονάτο           Copa Sudamericana

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:30) η Εθνική Ελλάδας γυναικών στο πόλο αναμετριέται με την Ιταλία για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας.

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΑΡΗΣ

Ολοκληρώνονται οι επαναληπτικοί αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εδώ όπου όποια ομάδα αποκλειστεί πηγαίνει σπίτι της, χωρίς να συνεχίζει σε κάποιο ευρωπαϊκό θεσμό. Από το Εγνατία-Αραράτ θα προκύψει ο αντίπαλος του Άρη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπορεί το Παγκόσμιο κύπελλο ανδρών να μεταφέρθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά το Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών διεξάγεται κανονικά καλοκαίρι και ξεκινάει την Πέμπτη 20/7. Τόπος διεξαγωγής του η Ωκεανία, στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

WRC – RALLY ESTONIA

Ανοίγει η αυλαία του Rally Estonia ο 8ος αγώνας στο καλεντάρι του WRC. Απομένουν αυτός ο αγώνας κι άλλος ένας προτού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι έρθει στην Ελλάδα για το EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Το Rally Estonia υπόσχεται πλούσιο θέαμα.

10:00     Νέα Ζηλανδία-Νορβηγία             Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

13:00     Αυστραλία-Ιρλανδία     Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023      

18:00     ΜπιρκιρκάραΜάριμπορ           Europa Conference League

19:00     ΧόνκαΤομπόλ Κοστανάι             Europa Conference League

20:00     Ντιναμό ΜινσκΖελέζνιτσαρ      Europa Conference League

21:00     ΕγνατίαΑραράτ              Europa Conference League

21:45     Σεντ ΠάτρικςΝτουντελάντζ       Europa Conference League

22:00     ΧάκαΚρουσέιντερς       Europa Conference League

03:00     ΤίγκρεΛιμπερτάδ          Copa Sudamericana

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ

Οι αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Παρασκευής, με τις ΗΠΑ, μία από τις μεγαλύτερες αγορές στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Μάλιστα παίζουν σε ένα παιχνίδι με έντονο σημειολογικό ενδιαφέρον, αφού αντιμετωπίζουν το Βιετνάμ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου δίνει σήμερα (10:00) η Εθνική Ελλάδας ανδρών στο πόλο. Κοντράρεται με τις ΗΠΑ και αναμένεται ένα ιδιαίτερα θεαματικό ματς με δύο ομάδες που έχουν το μυαλό τους στην επίθεση και διαθέτουν ρόστερ με υψηλή ποιότητα.

FORMULA 1 – GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, WRC – RALLY ESTONIA

Η Formula 1 επιστρέφει και σήμερα παίρνουν μπροστά οι μηχανές με τις ελεύθερες δοκιμές στο Grand Prix της Ουγγαρίας. Ο αγώνας σηματοδοτεί και την επιστροφή του Ντάνιελ Ρικάρντο στο grid μετά τη συμφωνία του με την Alpha Tauri ως το τέλος της σεζόν στη θέση του Νικ ντε Φρις. Ο Αυστραλός θα είναι από τις… ατραξιόν του τριημέρου. Παράλληλα, συνεχίζεται και το Rally Estonia του WRC.

08:00     Φιλιππίνες-Ελβετία       Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

10:30     Ισπανία-Κόστα Ρίκα       Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

19:00     Μπρομαποϊκάρνα-Χάμαρμπι   Allsvenskan

04:30     ΗΠΑ-Βιετνάμ    Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ξεκινάει η περιοδεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, εκεί που θα παίξει ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι με τη «συμπατριώτισσα» της Άρσεναλ. Ξεχωριστή, φυσικά, και η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Δυνατό, επίσης, το γειτονικό φιλικό που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο, με την Άντερλεχτ να φιλοξενεί τον Άγιαξ.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ «ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ» ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας αγωνίζονται οι ομάδες που βρίσκονται πίσω από την Μποταφόγκο και προσπαθούν να την πλησιάσουν ώστε να μπουν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τις Φλαμένγκο και Γκρέμιο.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ – ΠΟΛΟ

Το πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου μπαίνει στην πιο συναρπαστική του φάση. Αρχίζουν οι νοκ άουτ αναμετρήσεις με τις ομάδες να διεκδικούν τη διάκριση και να έχουν στο μυαλό τους το… βάθρο και τα μετάλλια. Θα γίνουν σπουδαίες «μάχες» σε άνδρες και γυναίκες. Η δράση θα είναι καθημερινή και ασταμάτητη ως τους τελικούς στις 28 και 29 Ιουλίου.

FORMULA 1 – GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, WRC – RALLY ESTONIA

Δεύτερη μέρα του Grand Prix της Ουγγαρίας στη Formula 1 και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο qualifying. Η «μάχη» για την pole position έχει ξεκάθαρο φαβορί τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull, αλλά υπάρχουν ομάδες όπως η Ferrari που ονειρεύεται πως μπορεί να τον κοντράρει, την στιγμή που έπειτα από τα όσα είδαμε στο Grand Prix Βρετανίας δεν μπορούν ν’ αποκλειστούν εκπλήξεις. Στο μεταξύ, ανεβαίνει και το… σασπένς στο Rally Estonia του WRC.

10:00     Ζάμπια-Ιαπωνία             Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

12:30     Αγγλία-Αϊτη       Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

14:30     Άντερλεχτ-Άγιαξ             Φιλικό παιχνίδι

16:00     Τζουργκάρντεν-Έλφσμποργκ    Allsvenskan      

22:00     Φλαμένγκο-Αμέρικα Μινέιρο   Brasileirao Serie A

00:00     Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ         Φιλικό παιχνίδι

03:00     Γκρέμιο-Ατλέτικο Μινέιρο           Brasileirao Serie A

05:30     Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους       Φιλικό παιχνίδι

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Η Μποταφόγκο συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Θα περάσει από μία ακόμη δύσκολη δοκιμασία, αντιμετωπίζοντας τη Σάντος μακριά από την έδρα της. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αναμετρήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών, αλλά και τα δυνατά φιλικά με το Ρεάλ Μαδρίτης – Μίλαν να ξεχωρίζει.

TOUR DE FRANCE

Ολοκληρώνεται ο Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας. Έπειτα από 22 μέρες στους… δρόμους οι ποδηλάτες θα μπουν σήμερα στα Ηλύσια Πεδία. Το φινάλε αναμένεται συγκλονιστικό, όπως κάθε χρονιά. Θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές των τεσσάρων κατηγοριών – γενική κατάταξη, Βασιλιάς των Βουνών, πόντοι και καλύτερος νεαρός ποδηλάτης.

FORMULA 1 – GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, WRC – RALLY ESTONIA

Ώρα για το μεγάλο αγώνα στο Grand Prix Ουγγαρίας της Formula 1. Όπως πάντα, αναμένεται συναρπαστικός και με πλούσιο θέαμα, ενώ στα τελευταία Grand Prix η «μάχη» πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν, που παραμένει το μεγάλο φαβορί, είναι συγκλονιστική. Στο WRC, το Rally Estonia ολοκληρώνεται σήμερα και η αγωνία κορυφώνεται…

10:30   Ολλανδία-Πορτογαλία          Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

13:00   Γαλλία-Τζαμάικα      Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών 2023

22:00   Σάντος-Μποταφόγκο             Brasileirao Serie A

22:00   Κρουζέιρο-Γκοϊάς     Brasileirao Serie A

05:30   Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν         Φιλικό παιχνίδι

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |