Αρχίζουν οι προκλήσεις στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Reading time2 λ

Συναρπαστικά ειδικά στοιχήματα στο «Ράλλυ των Θεών» αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Betsson

Μετά από την πρώτη εντυπωσιακή ειδική διαδρομή στους δρόμους της Αθήνας, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις κατευθύνεται δυτικά προς την Πελοπόννησο. Στους Αγίους Θεοδώρους και στο Λουτράκι, προτού ανηφορίσουν προς τη Θήβα και την Ελάτεια, οι οδηγοί καλούνται να αντιμετωπίσουν δρόμους γεμάτους προκλήσεις για 89,4 χιλιόμετρα. Με τη Betsson υπερήφανο χορηγό και Επίσημο Στοιχηματικό Συνεργάτη της διοργάνωσης, στην πλατφόρμα της θα βρείτε εντυπωσιακά ειδικά στοιχήματα για το θρυλικό αγώνα του WRC.

Σαφώς, δε, οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο ιδίως αν υπάρχουν βρεγμένα κομμάτια δρόμων. Οι οδηγοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί και στη διαχείριση των ελαστικών τους. Αυτό σημείωσαν όλοι τους μετά τις αναγνωριστικές διαδρομές που έκαναν την περασμένη Τετάρτη. «Οι συνθήκες θα είναι πονηρές και θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα», υποστήριξε ο Κάλε Ροβάνπερα της Toyota Gazoo Racing WRT, που είναι αποφασισμένος να γράψει το όνομά του δίπλα σε μυθικούς οδηγούς. Ο ανταγωνισμός, πάντως, θα είναι συγκλονιστικός τόσο από τους «ομόσταβλούς» του Σεμπαστιάν Οζιέ και Έλφιν Έβανς, όσο και από τους οδηγούς της Hyundai Shell Mobis WRT, Τιερί Νεβίλ, Οτ Τάνακ και Ντάνι Σόρντο. Γενικά, οι ομάδες δεν χάνουν την αισιοδοξία τους. Για παράδειγμα στην M-Sport Ford WRT εκτιμούν πως ο Γκας Γκρίνσμιθ θα έχει την ευκαιρία να επικρατήσει σε κάποια ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Μ’ αυτή την ομάδα τρέχει κι ο μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει στο WRC, ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Παραμένουμε στον κόσμο των μηχανοκίνητων αθλημάτων, αλλά μεταφερόμαστε στη Formula 1, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το Italian Grand Prix στην πίστα της Μόντσα. Είναι ο τρίτος αγώνας σε ισάριθμες εβδομάδες. Χωρίς πολύ χρόνο μεταξύ των αγώνων για βελτιώσεις και διορθώσεις, ενώ στον περίγυρο ανακοινώνονται αλλαγές στις ομάδες ενόψει της επόμενης σεζόν, αναμένεται ένα συναρπαστικό Grand Prix και με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα. Σήμερα διεξάγονται οι κατατακτήριες για το αυριανό Sprint. Τα φαβορί είναι τα γνωστά, δηλαδή, ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull κι ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes. Κάποιες ομάδες, πάντως, όπως η McLaren, η Ferrari, η Alpha Tauri και η Alpine παρουσιάζονται έτοιμες για να δώσουν τη δική τους «μάχη». Δράση υπάρχει και στο Moto GP καθώς οι μηχανές ζεσταίνονται ενόψει του Aragon Grand Prix.

Στο τένις, είναι η ώρα για τα ημιτελικά των ανδρών στο US Open. Νόβακ Τζόκοβιτς-Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ-Ντανίλ Μεντβέντεφ οι δύο αναμετρήσεις. Οι νικητές των ζευγαριών θ’ αναμετρηθούν στον τελικό της Κυριακής. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς καλείται να ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα βρει στο δρόμο του ως τώρα στο τουρνουά. Ο Σέρβος σούπερ σταρ παρουσιάζει κάποια κενά στο παιχνίδι του κι ο Γερμανός που εντυπωσιάζει στο τουρνουά θα επιδιώξει να τα εκμεταλλευτεί. Στο άλλο ματς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση.