ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μεγάλο φινάλε!

Reading time2 λ

Ολοκληρώνεται ο σπουδαίος αγώνας του WRC με εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα

Φτάνει στο τέλος του το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που χάρισε πλούσιο θέαμα και ακόμη επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς η τελευταία μέρα του αναμένεται απαιτητική. Στην πλατφόρμα της Betsson, που είναι υπερήφανος χορηγός του σπουδαίου αγώνα του WRC, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Σήμερα διεξάγονται τρεις ειδικές διαδρομές στο «Ελευθεροχώρι» και στην «Ελάτια», πριν από τον τερματισμό στην Λαμία. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός όπως φάνηκε και στις μεγάλες δοκιμασίες του Σαββάτου (10/9) όπου οδηγοί και αυτοκίνητα πέρασαν μεγάλα τεστ στη διάρκεια των έξι ειδικών διαδρομών.

Συνεχίζουμε στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού σήμερα διεξάγεται και ο αγώνας του Grand Prix της Ιταλίας στη Formula 1. Για τη Ferrari σημαίνει πάρα πολλά το να πάρει τη νίκη σ’ αυτήν την πίστα, αλλά καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της για να τα καταφέρει κόντρα στις Red Bull που παρουσιάζονται πιο γρήγορες.

Παράλληλα, έχουν ανέβει πάρα πολύ και οι Mercedes, αν και σ’ αυτήν την κούρσα θα πρέπει να διαχειριστούν διαφορετικά την στρατηγική τους αφού ο Λιούις Χάμιλτον θα αρχίσει από το πίσω μέρος του grid λόγω ποινής.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ

Το κουπόνι, πάντως, προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα και σε άλλα αθλήματα. Στο τένις και πιο συγκεκριμένα στο US Open διεξάγεται ο τελικός του μονού των ανδρών.

Στο βόλεϊ γίνεται το Ελβετία-Ελλάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών, ενώ ξεχωρίζει ο εντυπωσιακός τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών.

Στην ποδηλασία ολοκληρώνεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Ισπανίας, ενώ από τις 20:00 αρχίζει ο… χορός του μεγάλου όγκου της πρώτης αγωνιστικής του NFL, του πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε δυνατά ματς όπως: Σικάγο Μπέαρς-Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Σινσινάτι Μπένγκαλς-Πίτσμπεργκ Στίλερς, Μινεσότα Βάικινγκς-Γκριν Μπέι Πάκερς, Λος Άντζελες Τσάρτζερς-Λας Βέγκας Ρέιντερς και Ντάλας Κάουμποϊς-Τάμπα Μπέι Μπακανίερς.