Επιστρέφει το WRC

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στο Croatia Rally σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Σήμερα ανοίγει η αυλαία του τέταρτου αγώνα του πρωταθλήματος του WRC, καθώς ο κόσμος του ράλι ταξιδεύει στην Κροατία για την πρώτη κούρσα στο καλεντάρι που θα διεξαχθεί αμιγώς σε άσφαλτο. Συνεχίζεται, δε, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του EKO Rally Acropolis, του οποίου υπερήφανος χορηγός είναι η Betsson. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και άφθονη ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το Croatia Rally θα διεξαχθεί σε κλίμα οδύνης μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του πριν από μερικές ημέρες ο οδηγός της Hyundai, Κρεγκ Μπριν.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πολύ απαιτητικός και απρόβλεπτος, αφού πολλά εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες και τις επιλογές στα ελαστικά. Μπαίνοντας στην πρώτη ημέρα, φαβορί είναι ο Σεμπαστιάν Οζιέ της Toyota Gazoo Racing. Αυτή τη σεζόν έχει ήδη δύο νίκες σε τρία ράλι. Ισχυρός διεκδικητής λογαριάζεται και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Κάλε Ροβάνπερα, επίσης με Toyota, που ακόμη ψάχνει την πρώτη φετινή νίκη του. Ο Τιερί Νεβίλ της Hyundai Shell Mobis WRT και ο Οτ Τάνακ της MSport Ford WRT, αναμένεται να βρεθούν κι εκείνοι στο… κόλπο.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Από το WRC περνάμε στο τένις. Σε εξέλιξη βρίσκονται άκρως ανταγωνιστικές διοργανώσεις για το ανδρικό αλλά και το γυναικείο σιρκουΐ. Στους άνδρες, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Βαρκελώνης, ενώ πολύ δυνατές αναμετρήσεις με θαυμάσιες ευκαιρίες για στοίχημα παρουσιάζονται επίσης στα τουρνουά του Μονάχου και της Μπάνια Λούκα. Στο γυναικείο τουρ, ξεχωρίζει το τουρνουά της Στουτγάρδης όπου συμμετέχουν κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κατάταξης και το θέαμα είναι εγγυημένο.

Για το τουρνουά της Βαρκελώνης ξεχωρίζει, φυσικά, το ματς Ντένις Σαποβάλοφ-Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε με 2-0 σετ τον Πέδρο Κατσίν, με πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τώρα έχει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση. Ο Σαποβάλοφ είναι το νούμερο 14 του ταμπλό και το νούμερο 28 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο παρελθόν αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές με τον Τσιτσιπά να έχει νικήσει μόνο στη μια από αυτές.

Έπειτα, καταπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν στο βόλεϊ, το χάντμπολ και το πόλο, όπου σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Ελλάδα-Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών. Στις ΗΠΑ, πάλι, έντονο ενδιαφέρον για στοίχημα παρουσιάζουν οι αγώνες του MLB, καθώς και τα playoffs του NHL.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |