Παναθηναϊκός-Ιωνικός, διαφορά κλάσης

Reading time2 λ

Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ιωνικό, αλλά δε λείπουν οι ευκαιρίες για live στοίχημα.

Ξεχωριστή είναι η εβδομάδα που εκκινεί σήμερα και στον χώρο του μπάσκετ, αφού μας περιμένει δράση σε πολλά μέτωπα και κυρίως η έναρξη του NBA,με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Προέχει, πάντως, το αποψινό μενού, στο οποίο συναντάμε την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ιωνικός, που θα αρχίσει στις 19:30 και με την οποία ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της Basket League.

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στην προσπάθεια να σπάσει το… ρόδι, αφού είχε χάσει στην πρεμιέρα από τον Άρη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό. Πάντως, ο Ιωνικός κέρδισε στην παράταση τον Άρη πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη και έχει τα φόντα ώστε να αποδειχθεί ανταγωνιστικός.

Λίγο αργότερα, στις 20:15, οι προβολείς θα κατευθυνθούν στην τουρκική BSL και το μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές. Αυτό είναι το πρώτο φετινό… ξεκαθάρισμα των κορυφαίων ομάδων της γειτονικής χώρας, αφού τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και η Αναντολού Εφές μετρούν από τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, πάντως, έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, αφού έχει νικήσει και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τη Φενέρμπαχτσε, σε τουρκικό πρωτάθλημα και Euroleague.

Ενδιαφέρουσα είναι και η σύγκρουση Πάρμα Περμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της VTB League. Η Πάρμα Περμ έχει μπει με το δεξί, κερδίζοντας στη Λευκορωσία την Τσμόκι Μινσκ την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, κόντρα στην πρωταθλήτρια του Δημήτρη Ιτούδη, το έργο της είναι δύσκολο. Ειδικά από την στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια της στη διοργάνωση με 34 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο. Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε και Basketball Champions League, με τη συνάντηση Μπρίντιζι-Κλουζ για τον έβδομο όμιλο. Για την οικοδέσποινα Μπρίντιζι, η νίκη είναι μονόδρομος, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε και μάλιστα εμφατικά από την Λούντβιγκσμπουργκ εντός έδρας. Αντίθετα, η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Κλουζ, συνέχισε τα… θαύματα των προκριματικών κάμπτοντας και την αντίσταση της ισχυρής Νταρουσάφακα.

17:00   Πάρμα Περμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας          VTB League

19:30   Παναθηναϊκός-Ιωνικός                       Basket League

20:15   Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές       BSL Τουρκίας

21:30   Μπρίντιζι-Κλουζ                                Basketball Champions League