Ιωνικός-Παναθηναϊκός, ευκαιρία κορυφής

Reading time3 λ

Διαφορά ισχύος υπάρχει ανάμεσα σε Ιωνικό και Παναθηναϊκό, αλλά και πολλές επιλογές για στοίχημα.

Το τζάμπολ της νέας εβδομάδας περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικούς αγώνες σε όλα τα μέτωπα. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων πρωταθλημάτων, με το ματς Ιωνικός-Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 να έχει ενδιαφέρον, αφού φαίνεται ότι θα αλλάξει ο ένοικος του ρετιρέ της Basket League.

Ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή έχει ο Παναθηναϊκός, που είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, απέχοντας κατά πολύ του Ιωνικού στο κομμάτι της δυναμικότητας. Το Τριφύλλι έχει τα φόντα να σημειώσει τη 13η διαδοχική του νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα και να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση, τον οποίο είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Ο Ιωνικός δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή και θα επιχειρήσει να φανεί ανταγωνιστικός.

Στο Basketball Champions League, υπάρχει ο εξ αναβολής αγώνας Τρεβίζο-Μανρέσα για τον δέκατο όμιλο. Για τους οικοδεσπότες Ιταλούς, αυτή είναι η τελευταία ελπίδα πρόκρισης, αφού έχουν χάσει από Νταρουσάφακα και Τόφας Μπούρσα στα δύο πρώτα ματς. Σε καλύτερη μοίρα η ισπανική Μανρέσα, που έχει ρεκόρ 1-1, με τελευταία ανάμνηση την εντός έδρας νίκη επί της Νταρουσάφακα.

Ισχυρές κόντρες υπάρχουν στο NBA τα ξημερώματα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το μεγάλο ανατολικό ντέρμπι Φιλαδέλφεια 76ερς-Σικάγο Μπουλς, ο νικητής του οποίου θα διατηρήσει τις πιθανότητές του για την κορυφή της περιφέρειας. Βέβαια, λίγο νωρίτερα παίζουν Μαϊάμι Χιτ-Χιούστον Ρόκετς, με τους πρωτοπόρους της Ανατολής, Μαϊάμι Χιτ να έχουν θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στους ουραγούς της Δύσης. Στο ανατολικό μέτωπο κοντράρονται επίσης Ντιτρόιτ Πίστονς-Ατλάντα Χοκς.

Από το δυτικό μενού, ξεχωρίσουν οι αγώνες Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ και Ντένβερ Νάγκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που μοιάζουν να έχουν έντονο άρωμα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο τη νίκη που θα τους φέρει κοντά στην τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Γιούτα Τζαζ. Κρίσιμο το Σαν Αντόνιο Σπερς-Λος Άντζελες Λέικερς για την παρουσία στα πλέι-ιν. Αναμετρώνται ακόμη Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Σακραμέντο Κινγκς-Νιού Γιορκ Νικς.

20:00   Ιωνικός-Παναθηναϊκός                                                   Basket League

21:30   Τρεβίζο-Μανρέσα                                                          Basketball Champions League

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Ατλάντα Χοκς                                    NBA

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Σικάγο Μπουλς                              NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Χιούστον Ρόκετς                                         NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς   NBA

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ                                      NBA

03:30   Σαν Αντόνιο Σπερς-Λος Άντζελες Λέικερς                   NBA

04:00   Ντένβερ Νάγκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς                NBA

05:30   Σακραμέντο Κινγκς-Νιού Γιορκ Νικς NBA