ΑΕΚ BETSSON BC-Λαύριο (14/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ BETSSON BC – Λαύριο σε σπουδαία αναμέτρηση για τη Basket League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο κεκλεισμένων των θυρών «Olympic Hall» η ΑΕΚ BETSSON BC κοντράρεται με το Λαύριο (14/04/2024) για την 3η αγωνιστική των play out της δεύτερης φάσης της Basket League. Η ΑΕΚ BETSSON BC αναζητά την επιστροφή της στις επιτυχίες, ενώ το Λαύριο να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, ενώ αμφότερες μάχονται για να πάρουν μια θέση στα play – offs. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για live stoixima basket σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – Λαύριο συναντάμε τις αποδόσεις να έχουν απόσταση μεταξύ τους. Ο άσος της ΑΕΚ BETSSON BC προσφέρεται στο 1,72** και το διπλό του Λαυρίου δίνεται στο 2,07** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης είναι ενεργοποιημένη και η επιλογή του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

ΑΕΚ BETSSON BC – ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάμεσα στην ΑΕΚ BETSSON BC και το Λαύριο τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση όσον αφορά στις προβλέψεις για νίκη. Η ΑΕΚ BETSSON BC μπαίνει στην αγωνιστική με ρεκόρ 10-14 (6-6 εντός έδρας) και βρίσκεται στην 7η θέση, που δίνει και το καλύτερο εισιτήριο για τα play – offs. Το Λαύριο, πάλι, έχει 9-15 (2-9 εκτός έδρας) και είναι όγδοο.

Ποια είναι η παράδοση του ΑΕΚ BETSSON BC – Λαύριο στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ;

Αυτή τη σεζόν στα δύο ματς της κανονικής περιόδου:

  • 07/10/23 ΑΕΚ BETSSON BC – Λαύριο 93-98
  • 30/12/23 Λαύριο – ΑΕΚ BETSSON BC 75-90

Συνολικά στην κορυφαία κατηγορία:

  • 5 νίκες το Λαύριο
  • 12 νίκες η ΑΕΚ BETSSON BC

Η ΑΕΚ BETSSON BC προέρχεται από ήττα με 89-79 από τον υποβιβασμένο Απόλλων Πατρών εκτός έδρας. Ψάχνει να βρει το δρόμο της προς τις νίκες και το ματς κόντρα στο Λαύριο χαρακτηρίζεται τελικός στο εσωτερικό της, όπου αναζητούνται οι λύσεις που θα την οδηγήσουν προς την επίτευξη του στόχου της. Στη διαδικασία των play out έχει μια νίκη και μια ήττα, ενώ μετράει μονάχα μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Το Λαύριο την προηγούμενη αγωνιστική ξεπέρασε με 89-85 το εμπόδιο του ΠΑΟΚ εντός έδρας και πήρε την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο των play out. Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 88-95 από την Καρδίτσα. Κι αυτό δείχνει πως ενώ επιθετικά διατηρεί τη δύναμη που έδειξε και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αμυντικά παραμένει ευάλωτο κι αυτός είναι ένας τομέας που τις προηγούμενες μέρες επιχείρησε να βελτιωθεί.

Το στοίχημα στο μπάσκετ στην Ελλάδα και στη Basket League καθηλώνει. Το κουπόνι προσφέρει συναρπαστικές επιλογές σε κάθε αγωνιστική με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι πολύ υψηλό. Στην πλατφόρμα της Betsson η επιλογή 1 ημίχρονο – 1 τελικό δίνεται στο 2,25** και το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου να είναι υπέρ της ΑΕΚ BETSSON BC βρίσκεται στο 1,90**.

ΑΕΚ BETSSON BC – ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – Λαύριο το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να βρουν την ισορροπία τους και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι δεδομένες οι επιθετικές αρετές τους, την στιγμή που αμυντικά παρουσιάζουν κενά. Όσον αφορά στις πεντάδες, για την AEK BETSSON BC ο Ηλίας Ζούρος δεν υπολογίζει στον φόργουορντ/σέντερ Τζάστιν Τίλμαν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Στο Λαύριο ο Κώστας Μέξας δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Αποτελέσματα Basket League – Play out – 3η αγωνιστική:

  • Μαρούσι – Απόλλων Πατρών (77-73)
  • ΑΕΚ BETSSON BC – Λαύριο (100-67)
  • ΠΑΟΚ – Καρδίτσα (85-70)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ