ΑΕΚ BETSSON BC-Ολυμπιακός (7/1/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ BETSSON BC vs Ολυμπιακός στην Basket League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα στο κουπόνι του μπάσκετ.

Στο «Olympic Hall» η ΑΕΚ BETSSON BC αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (7/1/2024) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. Η ΑΕΚ BETSSON BC θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πάρει τη νίκη και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εδραίωσή της στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, ώστε έπειτα να «κυνηγήσει» την 3η θέση. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από απαιτητική «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague και θα χρειαστεί να βρει δυνάμεις και καθαρό μυαλό προκειμένου να επικρατήσει και να συνεχίσει να ασκεί πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ συναρπάζει με κορυφαίες αγορές και πλούσιες αποδόσεις.

ΑΕΚ BETSSON BC ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην ΑΕΚ BETSSON BC το ρεπορτάζ ξεκινά από την αγωνιστική της κατάσταση. Βρίσκεται σε μια περίοδο αλλαγών στο ρόστερ της και αναζήτησης του εαυτού της. Το τελευταίο διάστημα αποχώρησαν ορισμένοι σημαντικοί παίκτες όπως οι ΜάκΛεμορ και Καμπενγκέλε, ενώ τραυματίστηκε και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Τους πρώτους δύο τους αντικατέστησε με τους Λίντο και Μόργκαν και δεν αποκλείεται να γίνει τουλάχιστον ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Τζουάν Πλάθα.

Η ΑΕΚ BETSSON BC προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 90-75 επί του Λαυρίου εκτός έδρας για το ελληνικό πρωτάθλημα, που την ανέβασε στο 6-6. Το θετικό αποτέλεσμα άλλαξε το κλίμα που είχε βαρύνει μετά από δύο απανωτές ήττες και ο χρόνος που είχε στη διάθεσή της – μια γεμάτη εβδομάδα – αν μη τι άλλο μπορεί να λογαριαστεί ως πλεονέκτημα καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα πάει στο ματς αποφασισμένος να συνεχίσει κι εκείνος τη δική του διαδικασία. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει 11-1 στην Basket League και πλέον με απόλυτα διαθέσιμο τον «κορμό» της και τα νέα της αποκτήματα θέλει ως το τέλος του μήνα να παίζει το μπάσκετ που οραματίζεται ο προπονητής της.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του ως τώρα στη σεζόν, αλλά μέσα στο 2024 θέλει να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του προκειμένου να διεκδικήσει με τις καλύτερες πιθανότητες τους εγχώριους τίτλους, αλλά και να φτάσει σε ένα τρίτο σερί Final 4 της Euroleague. Ωστόσο, θα χρειαστεί και βοήθεια από όλο το καστ. Πριν το ματς με την ΑΕΚ BETSSON BC έπαιξε δύο απανωτές αγωνιστικές για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Την Τρίτη (2/1) νίκησε με 79-74 την Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας, ενώ την Πέμπτη (4/1) νίκησε 75-73 τη Μονακό. Να σημειώσουμε πως στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός είχε δυσκολευτεί να νικήσει την ΑΕΚ BETSSON BC με 79-71 εντός έδρας.

ΑΕΚ BETSSON BC VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο AEK BETSSON BC vs Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί και οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της AEK BETSSON BC προσφέρεται στο 4,15**, ενώ το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 1,21** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Το στοίχημα στην Ελλάδα και στην Basket League δεν περιορίζεται εκεί. Η ΑΕΚ BETSSON BC και ο Ολυμπιακός είναι ομάδες με πλούσιες επιθετικές αρετές που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και σπουδαίο θέαμα. Το χάντικαπ +9,5 του άσου τοποθετείται στο 1,85** και το -9,5 για τον Ολυμπιακό ανεβαίνει στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αποτελέσματα Basket League – 13η αγωνιστική:

  • ΠΑΟΚ – Μαρούσι (79-85)
  • Α.Σ. Καρδίτσας – Προμηθέας Πάτρας (101-72)
  • Άρης Midea – Απόλλων Πατρών (76-63)
  • AEK BETSSON BC – Ολυμπιακός (80-92)
  • Παναθηναϊκός – Περιστέρι (90-75)
  • Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο (88-73)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |