ΑΕΚ BETSSON BC-ΠΑΟΚ (21/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΑΕΚ BETSSON BC-ΠΑΟΚ σε συναρπαστική αναμέτρηση για τη Basket League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο κεκλεισμένων των θυρών «Olympic Hall» η AEK BETSSON BC κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ (21/04/2024) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play – out της δεύτερης φάσης της Basket League. Η ΑΕΚ BETSSON BC έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play – offs της λίγκας, αλλά θέλει να αναπτύξει μομέντουμ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για να πάρει το άλλο εισιτήριο που παρέχεται μέσω της διαδικασίας. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο κουπόνι του μπάσκετ σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το ματς AEK BETSSON BC – ΠΑΟΚ οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της ΑΕΚ BETSSON BC προσφέρεται στο 2,25** και το διπλό του ΠΑΟΚ πληρώνει στο 1,61** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΑΟΚ τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη αν και δεν υποστηρίζονται από τα στατιστικά των δύο ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ BETSSON BC έχει ρεκόρ 11-14 με 7-6 εντός έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ στέκεται στο 10-15, αλλά με 2-10 μακριά από το γήπεδό του.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην ΑΕΚ BETSSON BC και στον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • 70 νίκες η ΑΕΚ BETSSON BC
  • 58 νίκες ο ΠΑΟΚ
  • Η ΑΕΚ BETSSON BC επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις τους για την α’ φάση

Η ΑΕΚ BETSSON BC προέρχεται από επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 100-67 κόντρα στο Λαύριο εντός έδρας. Ήταν η δεύτερη νίκη της σε τρεις αγωνιστικές στη διαδικασία των play – out. Έχοντας ήδη πετύχει το στόχο της, δηλαδή τη συμμετοχή στα play – offs, τώρα ψάχνει να βελτιωθεί προκειμένου να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή μπορεί στην postseason της Basket League και δείχνει να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο ΠΑΟΚ, στο μεταξύ, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε άνετα με 85-70 της Καρδίτσας εντός έδρας κι έκανε βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στα play – offs. Κρατάει την τύχη του στα χέρια του και πηγαίνει στο ματς με την ΑΕΚ BETSSON BC ανεβασμένος αφού του έχει δώσει διαφορετικό «αέρα» το τελευταίο του απόκτημα ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. «Δίνει άλλη ποιότητα στην ομάδα μας», είπε ο κόουτς Στάθης Νεραντζάκης.

Το στοίχημα στη Basket League καθηλώνει καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια από τις κορυφαίες σεζόν των τελευταίων ετών με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι πολύ υψηλό και οι αναμετρήσεις να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα. ΑΕΚ BETSSON BC και ΠΑΟΚ έχουν παρουσιάσει σημαντικές αρετές στην επίθεση με το Over 168,5 συνολικοί πόντοι με παράταση να δίνεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΑΟΚ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΑΟΚ το στοίχημα στο παρκέ για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Τόσο στην ΑΕΚ BETSSON BC όσο και στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στα ρόστερ τους το τελευταίο διάστημα και οι δύο δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους μέσω της δουλειάς που κάνουν τα προπονητικά τιμ. Όσον αφορά στις πεντάδες, η ΑΕΚ BETSSON BC κι ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα που να αλλάζουν δραστικά τα πλάνα τους.

Αποτελέσματα Basket League – Play-Out – 4η αγωνιστική:

  • AEK BETSSON BC – ΠΑΟΚ 99-91
  • Καρδίτσα – Απόλλων Πατρών 95-67
  • Λαύριο – Μαρούσι 76-90

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ