ΑΕΚ-Περιστέρι, μόνο νίκη χρειάζεται η ΑΕΚ

Reading time2 λ

Η μεγάλη «μάχη» ΑΕΚ-Περιστέρι συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Σήμερα το απόγευμα, στις 19:15, γίνεται το ΑΕΚ-Περιστέρι, η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play offs της Basket League. Το Περιστέρι κέρδισε τον πρώτο αγώνα στην έδρα του και προηγείται 1-0 στη μεταξύ τους σειρά. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Από τη στιγμή που σε αυτή τη φάση των play offs όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, περνάει στα ημιτελικά, γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο σημαντική είναι η σημερινή αναμέτρηση για την ΑΕΚ. Αν δεν κερδίσει, θα μείνει εκτός πρώτης τετράδας, με τη χρονιά να κρίνεται σαφώς αποτυχημένη. Από την άλλη μεριά, το Περιστέρι θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» την σειρά, έχοντας όμως την «καβάτζα» ενός τρίτου αγώνα στο γήπεδό του, αν ηττηθεί απόψε.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ                       

Απόψε διεξάγονται και οι δύο δεύτεροι αγώνες για τα play offs της Euroleague, Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν. Μετά τις νίκες των Μακάμπι, Παρτιζάν στα πρώτα παιχνίδια, όπου «έσπασαν» την έδρα, Ρεάλ και Μονακό δεν έχουν πλέον κανένα περιθώριο λάθους. Τα πράγματα μοιάζουν δυσκολότερα για τη Ρεάλ, όχι απλά επειδή η έδρα της Παρτιζάν, στην οποία οφείλει να κερδίσει, είναι πιο «καυτή». Κυρίως επειδή απέναντι της βρίσκει μία «αλεπού» των πάγκων, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον άνθρωπο των τίτλων.

Στο NBA διεξάγεται το Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτικς, εκεί που το σκορ της σειράς είναι 3-2, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι Χοκς στη Βοστώνη. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος, ο ηγέτης τους, Τρέι Γιανγκ, που πέτυχε ένα τρίποντο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 119-117. Βέβαια δεδομένου πως οι Χοκς βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 στη σειρά, θεωρείται πολύ δύσκολο να πετύχουν τρεις σερί νίκες, παρόλο που η μία επιτεύχθηκε.

19:15     ΑΕΚ-Περιστέρι  Basket League

21:15     Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ       Euroleague

21:45     Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν           Euroleague

03:30     Ατλάντα Χοκς-Μπόστον Σέλτικς               NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |