Καρδίτσα-ΑΕΚ BETSSON BC (27/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Καρδίτσα-ΑΕΚ BETSSON BC σε συναρπαστικό ματς για τη Basket League με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Γιάννης Μπουρούσης» η Καρδίτσα υποδέχεται την ΑΕΚ BETSSON BC (27/04/2024) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Basket League. Η Καρδίτσα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο της σεζόν, ενώ η ΑΕΚ BETSSON BC «σφράγισε» την 7η θέση και την πρόκριση στα play – offs και τώρα θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι της βελτίωσης. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Καρδίτσα – ΑΕΚ BETSSON BC οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Καρδίτσας  βρίσκεται σε τιμή φαβορί στο 1,80** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC τοποθετείται στο 1,97**. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, εργαλείο που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΑΕΚ BETSSON BC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η αναμέτρηση Καρδίτσα – ΑΕΚ BETSSON BC αναμένεται αμφίρροπη σύμφωνα με τα προγνωστικά, παρά τα στατιστικά των δύο ομάδων στην έως τώρα πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα 2023-24. Συγκεκριμένα, η Καρδίτσα έχει ρεκόρ 9-17 με 8-4 εντός έδρας και η ΑΕΚ BETSSON BC στέκεται στο 12-14 με 4-8 μακριά από το γήπεδό της.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Καρδίτσα και στην ΑΕΚ BETSSON BC στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • Σε 4 αναμετρήσεις ως τώρα στα χρονικά της Basket League η ΑΕΚ BETSSON BC μετράει ισάριθμες νίκες.

H Καρδίτσα πάει στο ματς ανεβασμένη μετά την επιβλητική νίκη της με 95-67 εντός έδρας επί του ήδη υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών. Τώρα, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κλείσει ιδανικά με νίκη απέναντι σε μια από τις «μεγάλες» ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει τίποτα να χάσει και στο εσωτερικό της δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ BETSSON BC.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, από την πλευρά της, προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 99-91 επί του ΠΑΟΚ εντός έδρας. Έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play – offs και μάλιστα μ’ εκείνη την επιτυχία «κλείδωσε» και την 7η θέση που σημαίνει πως στα νοκ άουτ θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό. Έτσι, ο στόχος της τώρα είναι να κλείσει δυνατά τη δεύτερη φάση και να συνεχίσει να βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση μιας και στα δύο τελευταία παιχνίδια της είναι σαφής η βελτίωσή της.

Το στοίχημα στη Basket League συναρπάζει με δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι, πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στα ελληνικά παρκέ. Ο συνδυασμός νίκης της ΑΕΚ BETSSON BC με Under 171,5 πόντους προσφέρεται στο 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΑΕΚ BETSSON BC ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Καρδίτσα – ΑΕΚ BETSSON BC το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή τους. Η Καρδίτσα πέρασε από δύσκολες καταστάσεις μέχρι που εξασφάλισε την παραμονή της, ενώ και η ΑΕΚ BETSSON BC είχε σκαμπανεβάσματα. Όσον αφορά στις πεντάδες οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν ως επί το πλείστον γνωστά προβλήματα τα οποία διαχειρίζονται ήδη.

Αποτελέσματα Basket League – Play out – 5η αγωνιστική:

  • Απόλλων Πατρών – Λαύριο 66-104
  • ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62
  • Καρδίτσα – ΑΕΚ BETSSON BC 81-79

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ