Καρδίτσα-Άρης, επικίνδυνο ματς για τον Άρη

Reading time2 λ

Η μεγάλη μάχη Καρδίτσα-Άρης συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Το απόγευμα της Κυριακής στις 19:15, το Καρδίτσα-Άρης αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η Καρδίτσα είναι ουραγός και χρειάζεται κάποια μεγάλη νίκη για να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής της. Ο Άρης, από την άλλη μεριά, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα στην πρώτη οκτάδα. Προκειμένου, άλλωστε, να έχει καλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά, θα ήταν καλό να βρεθεί στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης.

Νωρίτερα, στο Ολυμπιακός-Προμηθέας, ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει άλλη μία υποχρέωση, όπως μοιάζουν οι περισσότεροι αγώνες του φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά ύστερα από την εντυπωσιακή παρουσία του στη φετινή Euroleague, που του επιτρέπει να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα.

«ΠΟΝΗΡΑ» ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Στη Liga Endessa, οι δύο καλύτερες και πιο γνωστές ομάδες της χώρας, έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, αφού αγωνίζονται στις έδρες τους και υποδέχονται αντιπάλους σαφώς υποδεέστερες. Αναφερόμαστε στα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα-Μανρέσα.

Αντιθέτως, στο ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, τη Legabasket, οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έχουν επικίνδυνες εξόδους σε έδρες που είναι από τις πιο δυνατές της κατηγορίας, στις αναμετρήσεις Μπρίντεζι-Ολίμπια Μιλάνο, Βενέτσια-Βίρτους Μπολόνια.  

Στο ΝΒΑ υπάρχει στο πρόγραμμα ένα παιχνίδι που γίνεται σχετικά νωρίς, το Ντένβερ Νάγκετς-Μπρούκλιν Νετς. Σαφώς και το Ντένβερ είναι φαβορί, έχοντας αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας, την οποία και θα ήθελε να διατηρήσει. Αλλά το ίδιο ίσχυε και στον αγώνα του με το Σαν Αντόνιο, στον οποίον παρ’ όλα αυτά ηττήθηκε. Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Δευτέρας, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι το Λος Άντζελες Λέικερς-Νιου Γιορκ Νικς, με τους Νικς να παίζουν δύο μέρες σερί στο συγκεκριμένο γήπεδο απέναντι στις δύο ομάδες του Λος Άντζελες.

13:30     Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο        Liga Endessa

15:45     Ολυμπιακός-Προμηθέας             Basket League

19:15     Καρδίτσα-Άρης Basket League

19:30     Μπαρτσελόνα-Μανρέσα            Liga Endessa

17:30     Μπρίντεζι-Ολίμπια Μιλάνο       Legabasket

20:00     Βενέτσια-Βίρτους Μπολόνια     Legabasket

21:30     Ντένβερ Νάγκετς-Μπρούκλιν Νετς         NBA

03:00     Λος Άντζελες Λέικερς-Νιου Γιορκ Νικς   NBA