Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (7/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (07/06/2024) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των τελικών της Basket League. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στη σειρά έπειτα από τη νίκη του με 89-84 στο «ΟΑΚΑ». Τώρα, θέλει να εδραιώσει την κυριαρχία του, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για live στοίχημα στο μπάσκετ με αμέτρητες αγορές σε ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις συναρπάζουν. Συγκεκριμένα, ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,60** και το διπλό του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 2,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», είναι διαθέσιμο και το Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά παρουσιάζουν σαφές φαβορί. Μπορεί αυτού του είδους οι αναμετρήσεις να είναι ένας ξεχωριστός κόσμος, αλλά αυτή τη σεζόν ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει του Παναθηναϊκού πέντε φορές σε οκτώ αναμετρήσεις συμπεριλαμβανομένων τριών τελικών. Υπενθυμίζουμε πως την Basket League θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Ποια είναι η προϊστορία στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • 98 νίκες ο Ολυμπιακός
  • 117 νίκες ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό ήταν εντυπωσιακός και στις δύο πλευρές του παρκέ κι έκανε το break στο πλεονέκτημα έδρας των «πράσινων». Έπαιξε καταπληκτική άμυνα περιορίζοντας τα ατού του Παναθηναϊκού κι επιπλέον είχε πλουραλισμό στην επίθεση. Το μήνυμα του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το ματς ήταν ξεκάθαρο καθώς είπε πως η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί προσηλωμένη και να διατηρήσει τη δυναμική της και στο δεύτερο ματς κάνοντας και πάλι μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, επιβάλλοντας εκ νέου το ρυθμό της από την αρχή της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, δεν έπαιξε καλή άμυνα ιδίως στο πρώτο μέρος του πρώτου αγώνα. Στο δεύτερο βρήκε ρυθμό και μπορεί να έφτασε κοντά στο σκορ, αλλά ποτέ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, ενώ είχε και παράπονα από τη διαιτησία γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του κόουτς Εργκίν Αταμάν. Τώρα, καλείται να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας και να ισοφαρίσει τη σειρά μιας και θα είναι δύσκολο να γυρίσει την κατάσταση και να πάρει το τρόπαιο αν βρεθεί πίσω με 2-0.

Το στοίχημα στην Basket League είναι στα καλύτερά του και προσφέρει το μεγαλύτερο ντέρμπι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς κοντράρονται η 3η και η κορυφαία ομάδα της Euroleague. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μας έχουν συνηθίσει σε ματς γεμάτα ένταση. Στη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στις αποδόσεις και προσφέρεται στο 1,60** με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ψηλότερα στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει και με την προσαρμογή. Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό εντός των δυνατοτήτων του προκειμένου να προκαλέσει νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος από την πλευρά του θα επιχειρήσει να βελτιωθεί σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Ολυμπιακός δεν έχει τους ψηλούς Φαλ και Ράιτ, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει σημαντικά ζητήματα σε αυτό το κομμάτι.

Basket League plaoyffs – Τελικοί:

Αποτελέσματα Game 1

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89

Αποτελέσματα Game 2

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86

Αποτελέσματα Game 3

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76

Αποτελέσματα Game 4

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 85-88

Αποτελέσματα Game 5

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 87-82

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ