Ολυμπιακός-ΑΕΚ BETSSON BC (15/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ BETSSON BC για τα playoffs της Basket League με απίθανες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ BETSSON BC (15/05/2024) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση των playoffs της Basket League. Σε αυτό το στάδιο όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες περνάει στον επόμενο γύρο. Ο Ολυμπιακός είναι ανεβασμένος μετά την πρόκρισή του στο Final 4 της Euroleague, ενώ η ΑΕΚ BETSSON BC θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ σχηματίζουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό με καταπληκτικές επιλογές σε ευρεία γκάμα αγορών με απίθανες αποδόσεις.

Για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ BETSSON BC οι αποδόσεις διαμορφώνονται ακολούθως: Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται με χάντικαπ 18,5 πόντων στο 1,92** και το διπλό της ΑΕΚ BETSSON BC δίνεται 10,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το δυνατό ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ενισχύει την εμπειρία και την κάνει πιο διασκεδαστική. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι μεγάλη χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ BETSSON BC ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ BETSSON BC τα προγνωστικά παρουσιάζουν πανίσχυρο φαβορί τους «ερυθρόλευκους». Τα στατιστικά τους στη διάρκεια των δύο προηγούμενων φάσεων της Basket League αναδεικνύουν τις διαφορές τους. Ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερη θέση με ρεκόρ 24-3, ενώ η ΑΕΚ BETSSON BC τερμάτισε στην 7η με απολογισμό 12 νίκες και 15 ήττες.

Ποια είναι η προϊστορία του Ολυμπιακός – ΑΕΚ BETSSON BC στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • 103 νίκες ο Ολυμπιακός
  • 43 νίκες η ΑΕΚ BETSSON BC

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο και ο στόχος του είναι να βασιστεί στην ποιότητά του και την εμπειρία του προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ BETSSON BC ώστε να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/5) στο Final 4 του Βερολίνου. Την περασμένη Κυριακή (12/5) με άνεση και δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με 66-100 το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Basket League.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, από τη μεριά της, έκανε αυτό που αναμενόταν από εκείνη όταν άρχισε η πορεία της στα playout της δεύτερης φάσης, δηλαδή να πάρει την 7η θέση και το καλύτερο εισιτήριο για τα playoffs. Τώρα, πηγαίνει στη σειρά με τον Ολυμπιακό ελπίζοντας να παρουσιάσει τον καλύτερο εαυτό της και ποντάροντας στο ότι έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στις δύο αναμετρήσεις της με τους «ερυθρόλευκους» στην κανονική περίοδο, παρά τις ήττες της.

Το στοίχημα στην Basket League ανεβαίνει επίπεδο με τα playoffs να υπόσχονται πλούσιο θέαμα, καθώς πλέον το διακύβευμα σε κάθε ματς είναι πολύ μεγάλο και το τρόπαιο εμφανίζεται στον ορίζοντα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ BETSSON BC μας χάρισαν δύο σπουδαία ματς στη regular season και ανοίγουν την αυλαία των playoffs με όρεξη για επιτυχία. Το Over 162,5 προσφέρεται στο 1,93** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ BETSSON BC ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ BETSSON BC είναι σαφές το αγωνιστικό στοίχημα για τις δύο ομάδες.  Στον Ολυμπιακό ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει την ομάδα του προσηλωμένη στο πρωτάθλημα και να μην σκέφτεται ακόμη την Ευρωλίγκα. Άλλωστε, το να διατηρήσει τα σκήπτρα του στην Ελλάδα μετά τις κατακτήσεις του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου είναι βασικός στόχος. Η ΑΕΚ BETSSON BC θέλει να δείξει πως μπορεί να σταθεί απέναντι στον Ολυμπιακό και να τον κοιτάξει στα μάτια.

Όσον αφορά στις πεντάδες, ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μάξιμουμ τους γκαρντ Λαρεντζάκη, Γουόκαπ και τους ψηλούς Πετρούσεφ και Φαλ. Στην ΑΕΚ BETSSON BC πέραν κάποιων αποχωρήσεων από την ομάδα που αφαίρεσαν επιλογές από το ρόστερ υπάρχει και το ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί στο παρκέ μιας και δεν έχει παίξει από τις 27 Απριλίου (ήττα με 81-79 από την Καρδίτσα εκτός έδρας).

Αποτελέσματα Basket League Playoffs – Προημιτελική φάση:

Game 1

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ BETSSON BC 92-75
  • Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου 79-63
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 84-66
  • Προμηθέας Πάτρας – Άρης Midea 79-60

Game 2

  • AEK BETSSON BC – Ολυμπιακός 68-100
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 96-99 παρ. (89-89 κ.α.)
  • Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 86-88
  • Άρης Midea – Προμηθέας Πάτρας 89-85 παρ. (76-76 κ.α.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ