Ολυμπιακός-Περιστέρι (27/11/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ολυμπιακός vs Περιστέρι για την Basket League με ισχυρό φαβορί για τη νίκη, αλλά και πολλές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι (27/11/2023) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Πρόκειται για δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να μετράει τρεις σερί νίκες και το Περιστέρι να έχει πανηγυρίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Στην πλατφόρμα της Betsson, το μπάσκετ προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην αναμέτρηση με ρεκόρ 6-1 και θέλει τη νίκη καθώς κυνηγάει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το Περιστέρι, πάλι, έχει ανακάμψει μετά από μια δύσκολη αρχή και βρίσκεται στο 4-3. Ο άσος του Ολυμπιακού δίνεται στο 1,06** και το διπλό του Περιστερίου στο 8,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Στο Ολυμπιακός – Περιστέρι τα προγνωστικά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα από την άποψη πως τις δύο ομάδες χωρίζει ένα χάσμα ποιότητας. Να σημειώσουμε πως έπαιξαν στα τέλη του Σεπτεμβρίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για την τρέχουσα σεζόν, στα ημιτελικά του Super Cup Ελλάδας τη Ρόδο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 84-64 στο ρελαντί.

Έκτοτε, βέβαια, οι δύο ομάδες πέρασαν από πολλά κύματα και τώρα έχουν αρχίσει και βρίσκουν τα πατήματά τους και παίζουν πιο κοντά σ’ αυτό που θέλουν οι προπονητές τους Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης, αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, δείχνει σαφή σημάδια βελτίωσης τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, ενώ διαχειρίζεται καλύτερα και το φορτωμένο του πρόγραμμα με διαδοχικά ματς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (24/11) νίκησε εύκολα εντός έδρας 89-72 την Ζαλγκίρις Κάουνας για τη Euroleague.

Το Περιστέρι έπαιξε κι αυτό μέσα στην εβδομάδα στην Ευρώπη. Την Τρίτη (21/11) επισκέφθηκε την ουγγρική Σομπατέλι και τη νίκησε με 90-87 στο πλαίσιο του Basketball Champions League. Ήταν η 3η διαδοχική του επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις και η 6η στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια του. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση, παρουσιάζεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και ανθεκτικό, αλλά τα αμυντικά κενά δεν «γεμίζουν» εύκολα κι αυτό απασχολεί το τεχνικό τιμ.

Το στοίχημα στην Ελλάδα και στη Basket League αυτή τη σεζόν είναι συγκλονιστικό. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και όλα τα παιχνίδια είναι άκρως θεαματικά και προσφέρουν ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να μπει δυνατά στο ματς και να μην επιτρέψει στο Περιστέρι να πιστέψει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Το Over 84,5 συνολικοί πόντοι του γηπεδούχου (με παράταση) δίνεται στο 1,78**, ενώ το Under στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Στο Ολυμπιακός – Περιστέρι το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να προσαρμοστούν γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και στον ρυθμό που θα χρειαστεί, τον οποίο εν μέρει θα υποδείξει και η ενέργεια που θα έχουν έπειτα από δύο απαιτητικούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα.

Γι’ αυτό και θα έχουν μεγάλο ρόλο οι συνθέσεις που θα δούμε στο Ολυμπιακός εναντίον Περιστέρι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το τελευταίο διάστημα έχει δει παίκτες του που έλειπαν με τραυματισμούς να επιστρέφουν και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, ενώ κομμάτι της ομάδας γίνεται σταδιακά και το νέο απόκτημα, ο γκαρντ Ναζ Μήτρου – Λονγκ. Το Περιστέρι έχει τα προβλήματά του, αλλά κι έναν σταθερό «κορμό» που ο Βασίλης Σπανούλης εμπιστεύεται για μια δύσκολη αποστολή στο Φάληρο.

Αποτελέσματα Basket League – 8η αγωνιστική:

  • Άρης Midea – Προμηθέας Πάτρας (73-77)
  • ΑΕΚ BETSSON BC – ΠΑΟΚ (90-70)
  • Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός (78-81)
  • Α.Σ. Καρδίτσας – Λαύριο (84-68)
  • Απόλλων Πατρών – Μαρούσι (69-75)
  • Ολυμπιακός – Περιστέρι (87-74)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |