Παναθηναϊκός-Άρης Midea (31/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παναθηναϊκός – Άρης Midea στους «4» της Basket League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη Midea (31/05/2024) για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League. Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση της Euroleague, βάζει πλώρη για να σηκώσει και το πρωτάθλημα. Ο Άρης Midea, πάλι, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα περάσει στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει όποια νικήσει στο ζευγάρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα μπάσκετ στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Παναθηναϊκός – Άρης Midea οι αποδόσεις παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Πιο αναλυτικά, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται με χάντικαπ -15,5 πόντους στο 1,90** και το διπλό του Άρη Midea φτάνει στο 9,35** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ’ ένα αθλητικό event. Να σημειώσουμε ότι η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ MIDEA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Παναθηναϊκός – Άρης Midea τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη και τα στατιστικά επιβεβαιώνουν την αριθμητική ανωτερότητα των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στις δύο πρώτες φάσεις με ρεκόρ 26-1, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασε με 2-0 τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης Midea, από την πλευρά του, τερμάτισε με 13-14 στις δύο πρώτες φάσεις κι έπειτα στους «8» πήρε επική πρόκριση με 2-1 κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Όσο για την παράδοση, έχει φύγει νικητής από το γήπεδο του Παναθηναϊκού δύο φορές στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Η τελευταία τον περασμένο Φεβρουάριο με 73-70.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη Midea στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • 95 νίκες ο Παναθηναϊκός
  • 45 νίκες ο Άρης Midea
  • Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί 4 φορές – 3 για την Basket League και μια για το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε τρία ματς κι ο Άρης Midea σε ένα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον 7ο ουρανό μετά την κατάκτηση της 7ης Ευρωλίγκας της ιστορίας του και το ματς κόντρα στον Άρη Midea είναι το πρώτο που θα δώσει μπροστά στο κοινό του αφότου πρόσθεσε το βαρύτιμο τρόπαιο στη συλλογή του. Αναμένεται μια καυτή ατμόσφαιρα στο «ΟΑΚΑ» καθώς το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για να κάνει βήμα προς την πρόκριση στους τελικούς με δεδομένο πως έχει ήδη οριοθετήσει τον επόμενο στόχο του που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Άρης Midea έδειξε το μέταλλό του και τον χαρακτήρα του κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Βρέθηκε να χάνει στη σειρά με 1-0, αλλά με δύο σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες με 89-85 εντός έδρας στην παράταση και με 88-87 εκτός έδρας με τρίποντο του Τολιόπουλου στην εκπνοή, έκανε την ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Με αυτό το πνεύμα θα πάει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό επιδιώκοντας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του κι όπου τον βγάλει.

Το στοίχημα στην Ελλάδα και την Basket League συναρπάζει. Τα playoffs χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις και ανεπανάληπτες στιγμές. Παναθηναϊκός και Άρης Midea θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη στη σειρά τους για την ημιτελική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το Over 154,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ MIDEA ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παναθηναϊκός – Άρης Midea το στοίχημα για τις δύο ομάδες στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με το ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του τους πανηγυρισμούς και την Ευρωλίγκα και να συγκεντρωθεί στην αποστολή του. Ο Άρης Midea δεν έχει παίξει από τις 23 Μαΐου και καλείται να δείξει πως παραμένει «ζεστός». Όσον αφορά στις πεντάδες, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, τη στιγμή που ο Άρης Midea δεν έχει στο μάξιμουμ τον φόργουορντ Χάρελ και τον σέντερ Ντε Σόουζα.

Αποτελέσματα Basket League plaoyffs – Ημιτελική φάση:

Game 1

  • Ολυμπιακός – Περιστέρι 83-72
  • Παναθηναϊκός – Άρης Midea 89-71

Game 2

  • Περιστέρι – Ολυμπιακός 71-84
  • Άρης Midea – Παναθηναϊκός 65-80

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ