Παναθηναϊκός-Λάρισα, τζάμπολ στα ημιτελικά

Reading time2 λ

Στην πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα βρίσκουμε συναρπαστικές προσφορές για ποντάρισμα.

Όσο προχωρούν οι μάχες των πλέι-οφ στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Σήμερα γίνεται το τζάμπολ των ημιτελικών της Basket League με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Λάρισα, που μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αναμένεται να συναρπαστικός.

Δίχως να κοπιάσει ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη στην πρώτη φάση της «post season» και σε μια σειρά που θα κριθεί στις τρεις νίκες, είναι λογικό να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς. Άλλωστε, οι Πράσινοι ολοένα και βελτιώνουν την εικόνα τους, ενώ μετρούν μονάχα επιτυχίες από τότε που επέστρεψε στον πάγκο τους ο Γιώργος Βόβορας. Η Λάρισα, πάντως, είναι αξιόλογη αντίπαλος. Απέκλεισε τον Κολοσσό Ρόδου, παρότι είχε μειονέκτημα έδρας, αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν τυχαία η εκπληκτική πορεία της στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν έχει τίποτα να χάσει πλέον, γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη.

«ΚΑΥΤΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σπουδαίες κόντρες έχουμε στην πρώτη φάση των πλέι-οφ της ισπανικής ACB. Η δεύτερη αναμέτρηση Τενερίφη-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα θα συγκεντρώσει τα βλέμματα. Μένει, πάντως, να αποδειχθεί αν η Τενερίφη θα αντιδράσει μετά τη βαριά ήττα με 100-68 που γνώρισε την Πέμπτη ή αν η Ζοβεντούτ Μπανταλόνα θα πάρει από τώρα την πρόκριση. Συναρπαστικό αναμένεται και το δεύτερο ματς του ζευγαριού Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα.

Η δεύτερη σύγκρουση Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν στους τελικούς της ABA League αναμένεται να καθηλώσει, αφού θα κρίνει πολλά για την πορεία της μάχης για το στέμμα της Αδριατικής Λίγκας. «Φλογερός» θα είναι και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Αναντολού Εφές-Γαλατάσαραϊ για τα ημιτελικά της τουρκικής Super Lig, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές να επιδιώκει την επιβεβαίωση των προγνωστικών. Για την τετράδα της γερμανικής BBL κοντράρονται απόψε για δεύτερη φορά Άλμπα Βερολίνου-Λούντβιχσμπουργκ, ενώ δεύτερο ραντεβού στα ημιτελικά της ιταλικής Serie A έχουν σήμερα Βίρτους Μπολόνια-Τορτόνα.

14:00   Τενερίφη-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα            ACB Ισπανίας

19:00   Άλμπα Βερολίνου-Λούντβιχσμπουργκ    BBL Γερμανίας

19:00   Αναντολού Εφές-Γαλατάσαραϊ                 Super Lig Τουρκίας

19:45   Παναθηναϊκός-Λάρισα                              Basket League

21:00   Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν                     ABA League

21:45   Βίρτους Μπολόνια-Τορτόνα                      Serie A Ιταλίας

22:00   Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα                  ACB Ισπανίας