Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, κρίνεται το αήττητο

Reading time2 λ

Η μεγάλη «μάχη» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός συνοδεύεται από δεκάδες επιλογές για στοιχημα

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, στις 15:45, διεξάγεται το κλασικό ελληνικό ντέρμπι της Basket League, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Βαθμολογικά το παιχνίδι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, καθώς θα πρέπει να συμβούν «σημεία και τέρατα» για να μην τερματίσει πρώτος ο Ολυμπιακός. Δοκιμάζεται, ωστόσο, το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός κυνηγά μία νίκη γοήτρου, όχι απλά επειδή παίζει στο γήπεδό του. Έχει φτάσει τις 11 σερί ήττες από τον «μισητό» αντίπαλο του. Η παντοδυναμία του Ολυμπιακού φαίνεται από την απόδοση της πιθανής νίκης του που προσφέρεται στο 1,36* στην Betsson.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία και τηLegabasket, διεξάγεται επίσης σήμερα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας, το Ολίμπια Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια. Δύο από τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του ιταλικού μπάσκετ, εκπρόσωποι του και στην Euroleague, οι οποίες ισοβαθμούν στην κορυφή. Όποια εκ των Ολίμπια Μιλάνο ή Βίρτους Μπολόνια κερδίσει θα κάνει μεγάλο βήμα για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ως τον τελικό των play off.

Στη Liga Endessa, μπορεί να μην πρόκειται για μεγάλη παραδοσιακή κόντρα, αλλά το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια είναι μία αναμέτρηση της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα με την ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας μόνο μία νίκη διαφορά. Επομένως, γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο μεγάλης σημασίας παιχνίδι είναι το συγκεκριμένο, μεταξύ δύο ομάδων που πρωταγωνιστούν και στη Euroleague.

Στο ΝΒΑ υπάρχει και σήμερα ένα παιχνίδι που γίνεται σχετικά νωρίς, πάλι στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι στο «Madison Square Garden», το Μπρούκλιν Νετς-Ντένβερ Νάγκετς, με τους πρωτοπόρους της Δύσης να παίζουν δεύτερη σερί μέρα στην πόλη, περίπου την ίδια ώρα. Μάλιστα, οι Μπρούκλιν Νετς και Ντένβερ Νάγκετς είχαν παίξει πριν από μία εβδομάδα ακριβώς, αλλά στο Κολοράντο, στην έδρα των Νάγκετς.

15:45     Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός      Basket League

19:30     Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια      Liga Endessa

19:00     Ολίμπια Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια      Legabasket

21:30     Μπρούκλιν Νετς-Ντένβερ Νάγκετς        NBA

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές