ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (18/5/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα playoffs της Basket League με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «PAOK Sports Arena» ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (18/05/2024) για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League. Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσει όποιον περάσει από το ζευγάρι Προμηθέας Πάτρας – Άρης Midea. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για live stoixima basket σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις κινούνται εντός των ορίων του αναμενόμενου. Ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 5,50** και το διπλό του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 1,13** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη δυνατή αυτή αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένο το Bet Builder που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχει ισχυρό φαβορί στα προγνωστικά. Βέβαια, αυτό δεν σοκάρει κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να βελτιωθεί και να ανέβει επίπεδο, να γίνει πιο ανταγωνιστικός εντός των συνόρων, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και διεκδικεί την Ευρωλίγκα.

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε πολλούς παράγοντες για να εμφανιστεί ανταγωνιστικός κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η δύναμη της έδρας του είναι ένας από αυτούς, ο ενθουσιασμός που έχει προκαλέσει στην ομάδα η ενέργεια που της έχει προσφέρει ο γκαρντ Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ αφότου αποκτήθηκε, αλλά και το γεγονός πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Λογαριάζεται ως αουτσάιντερ οπότε θα παίξει για να τα δώσει όλα και όπου τον βγάλει.

Ο Παναθηναϊκός, τώρα, μπορεί να έχει μπροστά του τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε για το Final 4 της Euroleague, αλλά δεν υποτιμά το πρωτάθλημα. «Είχαμε μια σπουδαία κανονική περίοδο και δεύτερη φάση, ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν. Εξάλλου, ο Τούρκος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις αφότου ανέβαλε οριοθέτησε την κατάκτηση της Basket League ως μια από τις προτεραιότητες. Και οι απώλειες του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό έχουν μεγαλώσει την όρεξη του Παναθηναϊκού για να ανέβει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ και πάλι.

Το στοίχημα στην Ελλάδα και στη Basket League καθηλώνει. Τα playoffs προσφέρουν συναρπαστικές μονομαχίες και σπουδαίες αναμετρήσεις με εντυπωσιακό θέαμα και μεγάλο σασπένς. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα παίξουν τα ρέστα τους για τη νίκη με το Over 154,5 να δίνεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός το στοίχημα των δύο ομάδων στο αγωνιστικό σκέλος είναι ξεκάθαρο. Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες για να βγάλει τον Παναθηναϊκό εκτός ρυθμού, ενώ εκείνος θα χρειαστεί να αποδώσει σε πολύ υψηλό επίπεδο σε άμυνα κι επίθεση. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έχει να σκεφτεί και τη φθορά που του έχει προκαλέσει το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά του. Σχετικά με τις πεντάδες, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο μάξιμουμ τους Μπαλτσερόφσκι (σέντερ), Σλούκα (γκαρντ) και Ερνανγκόμεθ (φόργουορντ).

Αποτελέσματα Basket League Playoffs – Προημιτελική φάση:

Game 1

  • Ολυμπιακός-ΑΕΚ 92-75
  • Περιστέρι-Κολοσσός 79-63
  • Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 84-66
  • Προμηθέας Πάτρας – Άρης Midea 79-60

Game 2

  • AEK BETSSON BC – Ολυμπιακός 68-100
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 96-99 παρ. (89-89 κ.α.)
  • Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι 86-88
  • Άρης Midea – Προμηθέας Πάτρας 89-85 παρ. (76-76 κ.α.)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ