ΠΑΟΚ-Περιστέρι, ραντεβού στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά

Reading time2 λ

Πλούσιο θέαμα και μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα αναμένονται στο ματς ΠΑΟΚ-Περιστέρι..

Απόψε θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς του μικρού τελικού της ελληνικής Basket League, το ΠΑΟΚ-Περιστέρι. Πρώτο στη Θεσσαλονίκη, μετά την πρεμιέρα των δύο ομάδων, εκεί που κέρδισε το Περιστέρι με 71-65. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν διαθέσιμες πολλές επιλογές για ποντάρισμα και ποικιλία με ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις και κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού στο live στοιχημα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο πρώτο παιχνίδι πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, για να ισοφαρίσει Από την άλλη μεριά, το Περιστέρι θέλει να πετύχει ότι και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, δηλαδή να φύγει με τη νίκη από το “PAOK Sports Arena”. Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, αλλά σίγουρα αν κάνει το 2-0 το Περιστέρι θα είναι αγκαλιά με την κατάκτηση της 3ης θέσης. 

«ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ» ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΤΧΣΕ

Στην Τουρκία θα γίνει σήμερα ο τρίτος ημιτελικός Εφές Πίλσεν-Φενέρμπαχτσε, που απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον και για στοίχημα, μετά το εντυπωσιακό δεύτερο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε με το απίστευτο τρίποντο του Κλάιμπερν. Σε έναν αγώνα που είχε φοβερές διακυμάνσεις, ήρθε να προστεθεί και το θέμα με τους προπονητές και την απουσία χειραψίας στο τέλος, έγινε το 1-1 στη σειρά, μένει να δούμε την εξέλιξη στο σημερινό παιχνίδι. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ, ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ

Το βράδυ διεξάγεται το Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα, ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Για την Μπαρτσελόνα η χρονιά μπορεί να σωθεί μόνο αν κερδίσει τον τίτλο, μετά την αποτυχία στην Euroleague. Από την άλλη μεριά για την Μάλαγα και μόνο η συμμετοχή στα ημιτελικά είναι επιτυχία, σε μία χρονιά που έχει πάρει ήδη το κύπελλο Ισπανίας. 

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ-ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΠΑΕΙ ΑΝΑΤΟΛΗ

Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Πέμπτης, θα γίνει ο τρίτος τελικός του ΝΒΑ, Μαϊάμι Χιτ-Ντένβερ Νάγκετς, με τη σειρά να μεταφέρεται στην Ανατολική Ακτή, στο Μαϊάμι. Οι Χιτ έκαναν το μπρέικ, κερδίζοντας στον δεύτερο αγώνα. Μάλιστα το πέτυχαν με ανατροπή στην τελευταία περίοδο, δείχνοντας πως δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Φυσικά αναμένεται η απάντηση του Γιόκιτς και των συμπαικτών του. 

19:15   Περιστέρι-ΠΑΟΚ       Basket League

20:00   Εφές Πίλσεν-Φενέρμπαχτσε           TBSL

22:00   Μπαρτσελόνα-Ουνικάχα Μάλαγα  ACB Liga Endessa

03:30   Μαϊάμι Χιτ-Ντένβερ Νάγκετς           NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |