ΠΑΟΚ-Προμηθέας, το τελευταίο «εισιτήριο»

Reading time2 λ

Πλήθος επιλογών για ποντάρισμα προσφέρονται στην καθοριστική αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών

Σήμερα το μεσημέρι, στις 15:45, γίνεται το ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών, τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη φάση των play offs του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ όποια ομάδα κερδίσει θα περάσει στα ημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Τα προηγούμενα δύο παιχνίδια τους ήταν διαφορετικά, αφού αυτό στη Θεσσαλονίκη ήταν κλειστό και ο Προμηθέας το χτύπησε ως το τέλος. Αντιθέτως, στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικός. Ίσως και επειδή είχε την «καβάτζα» της σημερινής αναμέτρησης, όπου αν εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Βέβαια, όποια ομάδα και αν περάσει, θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι στον Ολυμπιακό, με το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού να είναι ήδη γνωστό, το Περιστέρι-Παναθηναϊκός.

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΟ ΝΒΑ

Σήμερα διεξάγονται και δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το ΝΒΑ, μία για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας και το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης των play offs της Δυτικής Περιφέρειας.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι το Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ, δύο ομάδες που «έσπασαν» την έδρα στον πρώτο γύρο των play offs, περνώντας στα ημιτελικά. Φυσικά, η επιτυχία των Χιτ ήταν πολύ μεγαλύτερη, δεδομένου πως άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το πρωτάθλημα, τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μαϊάμι Χιτ καλούνται, τώρα, να παίξουν πάλι με μειονέκτημα έδρας. Ο ηγέτης τους, Τζίμι Μπάτλερ, μοιάζει αγριεμένος, αλλά θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις πιο δυνατές άμυνες του ΝΒΑ κι έναν προπονητή που τον λατρεύει. Ο Τίμποντο, που είναι στον πάγκο των Νικς, είχε φροντίσει να τον έχει τόσο στους Μπουλς όσο και στους Τίμπεργουλβς. Επιπλέον, αυτό το ζευγάρι έχει και πλούσιο παρελθόν, με μεγάλες «μάχες» τη δεκαετία του 1990, οι οποίες είχαν πολύ ξύλο, επεισόδια και τιμωρίες παικτών.

Λίγο αργότερα θα διεξαχθεί το Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τους Κινγκς να μένουν «ζωντανοί», κερδίζοντας πριν μία ημέρα μέσα στην έδρα των Γουόριορς, έπειτα από τρεις σερί ήττες στους προηγούμενους μεταξύ τους αγώνες. Είναι η μοναδική σειρά της πρώτης φάσης των play offs που θα κριθεί στα εφτά παιχνίδια και όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τους Λος Άντζελες Λέικερς στα ημιτελικά, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

15:45     ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών          Basket League

20:00     Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ        NBA

22:30     Σακραμέντο Κινγκς- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς     NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |