Περιστέρι-Άρης Midea (13/4/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Περιστέρι – Άρης Midea σε σπουδαίο αγώνα για τη Basket League με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι φιλοξενεί τον Άρη Midea (13/04/2024) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-6 για τη δεύτερη φάση της Basket League. Το Περιστέρι αναζητά επιστροφή στις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης Midea «κυνηγάει» την πρώτη του επιτυχία στη διαδικασία και να σηκώσει κεφάλι. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο κουπόνι του μπάσκετ εντυπωσιάζει με πλούσιες επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών και ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Περιστέρι – Άρης Midea οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Περιστερίου προσφέρεται στο 1,23** και το διπλό του Άρη Midea βρίσκεται στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι ενεργοποιημένη και η οψιόν του Bet Builder, που συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών ενός αθλητικού event. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΡΗΣ MIDEA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Περιστέρι – Άρης Midea έχει μεγάλη διαφορά στα προγνωστικά και είναι σαφές πως οι γηπεδούχοι λογαριάζονται ως ισχυρό φαβορί για να πάρουν τη νίκη. Το Περιστέρι με ρεκόρ 16-8 (10-2 εντός έδρας) στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει εδραιωθεί ως η 3η δύναμη πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Άρης Midea έχει 12-12 (5-8 εκτός έδρας, με 4 σερί ήττες).

Τι μας δείχνει η προϊστορία στο Περιστέρι – Άρης Midea;

  • Στους δύο γύρους της regular season κάθε ομάδα πήρε από μια νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τον Δεκέμβριο ο Άρης Midea επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με 81-73, ενώ στις 16 Μαρτίου το Περιστέρι επιβλήθηκε με 84-62 στο γήπεδό του.

Συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα ο απολογισμός είναι:

  • 36 νίκες ο Άρης Midea
  • 27 νίκες το Περιστέρι

Το Περιστέρι μπήκε στο Top-6 με νίκη 98-90 επί του Κολοσσού Ρόδου και στη δεύτερη αγωνιστική αν και πίεσε τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» ηττήθηκε με 91-83. Είχε προηγηθεί και η ήττα του από τη Βόννη εκτός έδρας με 89-78 για το Basketball Champions League. Με τη γερμανική ομάδα αναμετρήθηκε πάλι την περασμένη Τετάρτη (10/4) εντός έδρας και τη νίκησε με το εμφατικό 90-62, οδηγώντας τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. 

Ο Άρης Midea, από την πλευρά του, έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα παρά την ήττα με 85-77 κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Υπέστη βαριά ήττα με 84-51 από τον Προμηθέα Πάτρας και πάλι εκτός έδρας. Και το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται με τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το Αλεξάνδρειο. Ο στόχος, τώρα, είναι η άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Το στοίχημα στη Basket League παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών με το επίπεδο του ανταγωνισμού να βρίσκεται στα ύψη, ενώ το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Περιστέρι και Άρης Midea υπόσχονται να δώσουν μια δυνατή παράσταση και το Over 150,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΡΗΣ MIDEA ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Περιστέρι – Άρης Midea το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετικές παραμέτρους. Το Περιστέρι καλείται να βρει δυνάμεις για να κάνει το παιχνίδι του και να φτάσει στη νίκη παρόλο που το πρόγραμμά του είναι πολύ απαιτητικό το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης Midea ψάχνει να γυρίσει γρήγορα σελίδα από το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας και να δείξει τις αρετές του ιδίως στην άμυνα. Όσον αφορά στις πεντάδες, στο Περιστέρι δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Άρης Midea δεν έχει στο μάξιμουμ τους Γκάλινατ και Φίλλιο.

Αποτελέσματα Basket League – Top-6 – 3η αγωνιστική:

  • Περιστέρι – Άρης Midea (75-82)
  • Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου (96-73)
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (77-71)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ