Περιστέρι-Ολυμπιακός (1/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Περιστέρι – Ολυμπιακός για τα playoffs της Basket League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι υποδέχεται τον Ολυμπιακό (01/06/2024) για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League. Το Περιστέρι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει την έκπληξη, την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να ξεπεράσει το εμπόδιο που έχει μπροστά του καθώς επιδιώκει να ολοκληρώσει το εγχώριο τρεμπλ. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή της σειράς Παναθηναϊκός – Άρης Midea στους τελικούς. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με εξαιρετικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για τον αγώνα Περιστέρι – Ολυμπιακός οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος του Περιστερίου προσφέρεται στο 3,90** και το διπλό του Ολυμπιακού τοποθετείται στο 1,23** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, να σημειώσουμε πως για την σπουδαία αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Η ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Περιστέρι – Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός αποδεδειγμένα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του, ενώ και συγκρίνοντας τα στατιστικά από την ως τώρα πορεία των δύο ομάδων στο ελληνικό πρωτάθλημα υπογραμμίζονται οι διαφορές ανάμεσά τους. Υπενθυμίζουμε πως όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες σε αυτή τη σειρά παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Το Περιστέρι βασίζεται στην έδρα του και στη μαχητικότητά του για να φτάσει στη νίκη. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι γνωστή για την ικανότητά της να αψηφά τις προβλέψεις. Άλλωστε, αυτό έκανε και στο Basketball Champions League και πέρασε στο Final 4 της διοργάνωσης. Το Περιστέρι, συγκεκριμένα, αυτή τη σεζόν μετράει 11 νίκες σε 15 εντός έδρας παιχνίδια στην Basket League κι αυτό λέει πολλά για το επίπεδο της απόδοσής του στο «σπίτι» του.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, έχει στόχο την ολοκλήρωση ενός ακόμη εγχώριου τρεμπλ, του δεύτερου συνεχόμενου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας και θέλει να επεκτείνει την κυριαρχία του στο ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα, το να πάρει το πρωτάθλημα είναι και ο μόνος δρόμος για να θεωρηθεί η σεζόν πετυχημένη μετά την απώλεια της Ευρωλίγκας. Γι’ αυτό και στο εσωτερικό του Ολυμπιακού εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους απέναντι στο Περιστέρι.

Το στοίχημα στην Basket League είναι συναρπαστικό με τα playoffs να προφέρουν πλούσιο θέαμα και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Καθώς η καλύτερη σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια πλησιάζει στην κορύφωσή της, το Περιστέρι κι ο Ολυμπιακός θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη, ενώ το ενδεχόμενο του Over 156,5 πόντοι πληρώνει 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Περιστέρι – Ολυμπιακός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες είναι να γυρίσουν γρήγορα σελίδα και να μην παραμείνουν στο τι συνέβη ή δεν συνέβη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση την περασμένη Πέμπτη (30/5). Όσον αφορά στις πεντάδες, το Περιστέρι δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει πλέον στον σέντερ Μουσταφά Φαλ ο οποίος αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αποτελέσματα Basket League plaoyffs – Ημιτελική φάση:

Game 1

  • Ολυμπιακός – Περιστέρι 83-72
  • Παναθηναϊκός – Άρης Midea 89-71

Game 2

  • Περιστέρι – Ολυμπιακός 71-84
  • Άρης Midea – Παναθηναϊκός 65-80

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ