Ελλάδα-Μαυροβούνιο: Προγνωστικά και αποδόσεις (3/9) Μουντομπάσκετ 2023

Reading time2 λ

Στο Ελλάδα-Μαυροβούνιο για τη δεύτερη φάση του Μουντομπάσκετ προσφέρονται αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Στη «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες η Ελλάδα παίζει με το Μαυροβούνιο (3/9) στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της για τη δεύτερη φάση του Μουντομπάσκετ 2023. Η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική και προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στην πλατφόρμα της Betsson στο μεγάλο ραντεβού του μπάσκετ. Υπάρχουν αμέτρητες αγορές με κορυφαίες αποδόσεις για ποντάρισμα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ελλάδα πέρασε στη δεύτερη φάση έπειτα από δύο νίκες (επί της Ιορδανίας με 92-71) και της Νέας Ζηλανδίας (83-74), ενώ υπέστη βαριά ήττα από τις ΗΠΑ (109-81) στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της πρώτης φάσης. Την Παρασκευή(1/9) έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο του θεσμού παίζοντας με την Λιθουανία.

Το Μαυροβούνιο, πάλι, είχε κι εκείνο ρεκόρ 2-1 στην πρώτη φάση. Ξεπέρασε τα εμπόδια του Μεξικού (91-71) και της Αιγύπτου (89-74) όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά ηττήθηκε από την Λιθουανία (91-71). Στη δεύτερη φάση άρχισε με ματς κόντρα στην παντοδύναμη ομάδα των ΗΠΑ την Παρασκευή (1/9).

Κάπως έτσι, στο Ελλάδα – Μαουροβούνιο τα προγνωστικά μοιάζουν ανοικτά για τις δύο ομάδες, την στιγμή που έχει… φουντώσει το ενδιαφέρον για στοίχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ 2023 και υπάρχει μεγάλη γκάμα αγορών στην πλατφόρμα της Betsson με ασύγκριτες αποδόσεις.

Οι απουσίες που αντιμετώπισε η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πριν από την έναρξη του τουρνουά την επηρέασαν και περισσότερο απ’ όλες αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά τουλάχιστον κατάφερε και πέτυχε τον πρώτο στόχο της που ήταν να περάσει στη δεύτερη φάση κι εκεί να τα παίξει όλα για όλα.

Περίπου σε ίδια κατάσταση και το Μαυροβούνιο που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον ψηλό του Νίκολα Βούτσεβιτς για να κάνει τη διαφορά. Κάπως έτσι, στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο οι συνθέσεις που θα δοκιμάσουν οι προπονητές θα έχουν μεγάλη βαρύτητα και στο live στοίχημα. Άλλωστε, Ελλάδα και Μαυροβούνιο πήγαν στο Μουντομπάσκετ 2023 προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό ποντάροντας αφενός στο ταλέντο τους, αλλά περισσότερο στην ομοψυχία τους, στη δίψα για διάκριση και στο ομαδικό πνεύμα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο το στοίχημα των δύο ομάδων είναι η άμυνα. Επιθετικά έδειξαν πως έχουν λύσεις και μπορούν να βρουν ρυθμό και από την περιφέρεια και να κάνουν τη ζημιά. Οπότε το βλέμμα των δύο προπονητικών τιμ στράφηκε στην αμυντική λειτουργία και στο πώς θα καταφέρουν να περιορίσουν τα ατού της αντιπάλου.

Μια δύσκολη αποστολή το δίχως άλλο καθώς πρέπει να ληφθεί υπόψη και το κίνητρο που υπάρχει, αλλά και η κούραση. Είναι το πέμπτο ματς που δίνουν μέσα σε λίγες ημέρες. Τα πόδια και τα χέρια είναι λογικό να είναι… βαριά. Από αυτή την άποψη ιδιαίτερη σημασία θα έχουν και οι… πάγκοι στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Η Ελλάδα θεωρητικά έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της αν και το Μαυροβούνιο διαθέτει ποιοτικούς παίκτες στη… δεύτερη γραμμή της που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |