Γερμανία-Λετονία: Προγνωστικά και αποδόσεις (6/9) Μουντομπάσκετ 2023

Reading time3 λ

Γερμανία και Λετονία αναμετριούνται για τους «8» του Μουντομπάσκετ 2023 και προσφέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο παρκέ της «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες καλούνται να τα δώσουν όλα η Γερμανία και η Λετονία (6/9) στην αναμέτρησή τους για την προημιτελική φάση του Μουντομπάσκετ 2023. Η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ιταλία-ΗΠΑ στον ημιτελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα εξαιρετικές επιλογές για μπάσκετ και με στοίχημα σε ασύγκριτες αποδόσεις.

Η Γερμανία πηγαίνει στο ματς ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη. Είναι η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο από τις δύο. Ο άσος της στο +9,5 προσφέρεται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson, ενώ το να κάνει μια ακόμη έκπληξη η Λετονία δίνεται στο 4,20**.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Η Γερμανία πήγε στο Μουντομπάσκετ 2023 με όνειρα και φιλοδοξίες. Πόνταρε στο ταλέντο της, αφενός, καθώς αποτελείται από παίκτες με παραστάσεις στο NBA και στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στη συνέχεια της δουλειάς και του ρόστερ, αφετέρου. Λίγες ομάδες είχαν εξαρχής την σταθερότητά της.

Έτσι κέρδισε το ένα στοίχημα μετά το άλλο στο Μουντομπάσκετ 2023. Στην πρώτη φάση έκανε το 3×3 (81-63 την Ιαπωνία, 85-82 την Αυστραλία και 101-75 τη Φινλανδία) κι εντυπωσίασε με τη νίκη της επί της Αυστραλίας. Στον δεύτερο γύρο ήταν καταιγιστική. Διέλυσε με 100-73 τη Γεωργία και με 100-71 την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς. Τερμάτισε πρώτη κι έκλεισε θέση στα προημιτελικά, οπότε στο ραντεβού Γερμανία – Λετονία τα προγνωστικά την δίνουν να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Κι αν τα καταφέρει αυτό θα σημαίνει μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Από τη μια θα εξασφαλίσει πως θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο και από την άλλη, αναλόγως και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, ίσως να εξασφαλίσει και εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως και να έχει, μια πιθανή πρόκριση θα τη φέρει αντιμέτωπη με τη νικήτρια του Ιταλία – ΗΠΑ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Η Λετονία, πάλι, πηγαίνει στο ματς με όπλα τη μαχητικότητά της, την ικανότητά της να εκτελεί από την περιφέρεια και τα τρομερά αγωνιστικά σχέδια του Λούκα Μπάνκι. Κατέβηκε στο Μουντομπάσκετ 2023 χωρίς τον σταρ της, τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς Κρίσταπς Πορζίνγκις, αλλά έβγαλε νοκ άουτ τη Γαλλία στην πρώτη φάση. Έχασε και τον αρχηγό της τον Ντάιρις Μπερτάνς στη συνέχεια, αλλά μπόρεσε κι έκανε το δύο στα δύο στη δεύτερη φάση κόντρα στην Ισπανία και στη Βραζιλία.

Στο Γερμανία – Λετονία το στοίχημα είναι πολύπλευρο. Από τη μια υπάρχει το ταλέντο, αλλά από την άλλη υπάρχει το ματσάρισμα και η φόρμα. Η Λετονία παίζει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος και η πίεση θα είναι στη μεριά των Γερμανών.

Οπότε στοΓερμανία – Λετονία οι συνθέσεις και το ματσάρισμα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Διότι οι Λετονοί έχουν δείξει μοναδική ικανότητα να περιορίζουν τα αντίπαλα γκαρντ, αλλά εδώ τώρα έχουν να κάνουν με τον Ντένις Σρούντερ που εντυπωσιάζει σε όλο το τουρνουά, αλλά και με πολύ ψηλά κορμιά σε όλες τις θέσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |