Γερμανία-Σερβία (10/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις Μουντομπάσκετ 2023

Reading time3 λ

Η Γερμανία και η Σερβία συγκρούονται στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 με το ενδιαφέρον για στοίχημα στο… κόκκινο.

Η «Mall of Asia Arena» στη Μανίλα των Φιλιππίνων φοράει τα καλά της για να φιλοξενήσει το μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ 2023: Γερμανία εναντίον Σερβίας για το χρυσό μετάλλιο και την άνοδο στο θρόνο του παγκόσμιου μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα online στο συγκλονιστικό ματς που προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Γερμανία – Σερβία οι αποδόσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο άσος προσφέρεται στο 1,88**, ενώ η νίκη της Σερβίας δίνεται στο 1,90**. Ωστόσο, δεν μπορεί να παραλειφθεί το γεγονός πως καμία από τις δύο δεν λογαριαζόταν στα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν στον τελικό, αλλά έκαναν εκπλήξεις σε όλη τη διαδρομή τους και τώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Τόσο η Γερμανία όσο και η Σερβία είναι απόλυτα ικανές να πάρουν το χρυσό μετάλλιο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Στο Γερμανία – Σερβία τα προγνωστικά αν και σαφώς πρέπει να ληφθούν υπόψη δεν λένε όλη την αλήθεια για τις δύο ομάδες. Οι Γερμανοί μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο περσινό EuroBasket αποφάσισαν να διπλασιάσουν το ποντάρισμά τους στο… στοίχημα του Μουντομπάσκετ 2023. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει συνέχεια στη δουλειά της και στις παρουσίες στο ρόστερ κι αυτό αποτελεί το μεγάλο της πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλες εθνικές.

Και φάνηκε περίτρανα στη νίκη της στον επικό ημιτελικό με τις ΗΠΑ όπου επικράτησε με 113-111. Οι Γερμανοί στην πρώτη φάση του FIBA WC 2023 επικράτησαν της Ιαπωνίας (81-63), της Αυστραλίας (85-82) και της Φινλανδίας (101-75). Στο δεύτερο γύρο έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα στη Γεωργία (100-73) και την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς (100-71). Στα προημιτελικά ζορίστηκαν πάρα πολύ για να καταβάλλουν την αντίσταση της Λετονίας με 81-79 κι έπαιξαν καταπληκτικά απέναντι στους Αμερικανούς.

Η πορεία της Σερβίας σε αυτό το Μουντομπάσκετ 2023 ήταν τελείως αντίθετη από εκείνη των Γερμανών. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς πήγε στο τουρνουά χωρίς πολλούς παίκτες με την απουσία του Νίκολα Γιόκιτς να ξεχωρίζει, αλλά συνολικά αυτοί που της έλειψαν θα μπορούσαν να αποτελούν τη βασικής της πεντάδα!

Η μπασκετική σχολή τους, όμως, δεν παύει να παράγει παίκτες και το τσαγανό τους σημαίνει πως στα δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικοί. Στην πρώτη φάση ξεπέρασαν την Κίνα (105-63), το Πουέρτο Ρίκο (94-77) και το Νότιο Σουδάν (115-83). Στη δεύτερη φάση έχοντας μείνει με 11 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπόρισα Σίμανιτς, έχασαν με 78-76 από την Ιταλία επαναφέροντας τις αμφιβολίες για την ποιότητά τους, αλλά τα σύννεφα διαλύθηκαν μονομιάς με τη νίκη κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία (112-79). Στα προημιτελικά έκανε μεγάλη έκπληξη διαλύοντας με 87-68 την Λιθουανία και στον ημιτελικό έδωσε παράσταση απέναντι στον Καναδά νικώντας με 95-86.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Στο Γερμανία – Σερβία το στοίχημα, τώρα, είναι και… νοητικό. Οι δύο ομάδες ματσάρουν καλά όσον αφορά στις συνθέσεις και το ζητούμενο για αμφότερες θα είναι να εδραιώσουν το ρυθμό τους,  να εξασφαλίσουν τα ριμπάουντ στη δική τους ρακέτα και να είναι αποτελεσματικές στα ελεύθερα σουτ που θα δημιουργηθούν μέσα από την κυκλοφορία της μπάλας.

Στη διάρκεια του τουρνουά, στο μεταξύ, απαντήθηκε και το μεγαλύτερο ερωτηματικό που της ακολουθούσε αναφορικά με το βάθος του πάγκου τους κι αν θα μπορούσαν να βρουν λύσεις από εκεί στα δύσκολα. Έχουν παίκτες, έχουν μομέντουμ, έχουν ταλέντο. Ο τελικός θα είναι συναρπαστικός!

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |