ΗΠΑ-Γερμανία (8/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Οι ΗΠΑ παίζουν με τη Γερμανία για μια θέση στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2023 με καταπληκτικές ευκαιρίες για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στη «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες κοντράρονται οι ΗΠΑ με τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ 2023 με φόντο τη συμμετοχή στον τελικό και τη διεκδίκηση του τίτλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα μπάσκετ σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Οι ΗΠΑ μπαίνουν στο ματς ως το απόλυτο φαβορί. Ο άσος προσφέρεται στο 1,18** με το χάντικαπ στο -10,5 να πληρώνει στο 1,95**. Όσο για τη νίκη της Γερμανίας, βρίσκεται στο 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ

Στο ΗΠΑ – Γερμανία τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρη κατεύθυνση τον άσο. Οι ΗΠΑ μετά το τρία στα τρία στην πρώτη φάση όπου διέλυσαν όποια ομάδα βρήκαν μπροστά τους (νίκες κόντρα στη Νέα Ζηλανδία με 99-72, την Ελλάδα με 109-81 και την Ιορδανία με 110-62), μπήκαν στη δεύτερη φάση με νίκη επί του Μαυροβουνίου (85-73) σε ματς που ζορίστηκαν, ενώ οι αδυναμίες τους φάνηκαν περίτρανα στην ήττα τους με 110-106 από την Λιθουανία. Ωστόσο, έδειξε το μέταλλό της αντιδρώντας εντυπωσιακά. Νίκησε στα προημιτελικά την Ιταλία με 100-63.

Οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί στο στοίχημα κατάκτησης του Μουντομπάσκετ 2023. Έχουν εντυπωσιακό ρόστερ και με εξαίρεση κάποιες αδυναμίες εντός της ρακέτας, αλλά και με το γεγονός πως οι παίκτες τους μπορούν να φορτωθούν εύκολα με φάουλ, δεν υπάρχουν πολλές ρωγμές στην πανοπλία τους. Επιθετικά, είναι καταπληκτικές και μπορούν να σκοράρουν κατά ριπάς κόντρα σε οποιαδήποτε άμυνα.

Ωστόσο στο ΗΠΑ – Γερμανία οποιαδήποτε ανάλυση περνάει κι από το φιλικό που έδωσαν στο Άμπου Ντάμπι πριν από την έναρξη του FIBA WC 2023. Εκεί οι ΗΠΑ νίκησαν με 99-91, αλλά βρέθηκαν να χάνουν με 16 πόντους προτού «γυρίσουν» το ματς. Οι Γερμανοί έφτασαν κοντά στη νίκη χάρις στα ριμπάουντ τους και την ικανότητά τους να σκοράρουν από την περιφέρεια. Η συνταγή, λογικά, θα είναι η ίδια.

ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ… ΕΦΕΔΡΩΝ

Σε εκείνο το ΗΠΑ – Γερμανία, όμως, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι συνθέσεις. Το βάθος του πάγκου των Αμερικανών τους οδήγησε στη νίκη καθώς η… δεύτερη πεντάδα τους μπήκε στο παρκέ κι άλλαξε το ματς. Η Γερμανία, από τη μεριά της, όμως, εκτιμά πως στη διάρκεια του Μουντομπάσκετ 2023 ανέπτυξε… άμυνες εναντίον τέτοιων καταστάσεων.

«Ψήθηκε» και στη… φωτιά του ανταγωνισμού είναι η αλήθεια. Στην πρώτη φάση ξεπέρασε με νίκες την Ιαπωνία (81-63), την Αυστραλία (85-82) και τη Φινλανδία (101-75). Στον δεύτερο γύρο έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα στη Γεωργία (100-73) και την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς (100-71). Στα προημιτελικά ζορίστηκε πάρα πολύ για να καταβάλλει την αντίσταση της Λετονίας με 81-79. Πηγαίνοντας πλήρης στο ματς με τις ΗΠΑ, ένα μειονέκτημα που πρέπει να καλύψει είναι αυτό της ξεκούρασης. Οι Αμερικανοί είχαν μια μέρα παραπάνω. Ωστόσο, οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν το ματς ως τώρα ή ποτέ και θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν και η αλήθεια είναι πως έχουν την ποιότητα για να το πιστεύουν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |