ΗΠΑ-Καναδάς (10/9/2023): Προγνωστικά και αποδόσεις Μουντομπάσκετ 2023

Reading time3 λ

ΗΠΑ και Καναδάς κοντράρονται για την 3η θέση στο Μουντομπάσκετ 2023 με άρωμα NBA και συγκλονιστικές επιλογές για στοίχημα.

Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς κοντράρονται για την 3η θέση στο Μουντομπάσκετ 2023 στη «Mall of Asia Arena». Τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου τόσο πριν όσο και μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά, τώρα, θα δώσουν τη μάχη τους για το χάλκινο. Στην πλατφόρμα της Betsson οι επιλογές για αθλητικό στοίχημα είναι συγκλονιστικές, οι αγορές είναι αμέτρητες και αποδόσεις ασύγκριτες.

Στο ΗΠΑ – Καναδάς οι συνθέσεις αποτελούνται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται στο NBA οπότε το θέαμα είναι εγγυημένο και καθώς η περηφάνια παίζει ρόλο, αναμένεται ένα συγκλονιστικό ματς με φουλ επίθεση. Ο άσος των ΗΠΑ προσφέρεται στο 1,30**, ενώ το διπλό του Καναδά δίνεται στο 3,40** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΗΠΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΘΗΡΙΑ

Στο ΗΠΑ – Καναδάς τα προγνωστικά λαμβάνουν υπόψη τους πως πρόκειται για δύο ομάδες με περίπου την ίδια κοψιά και αυτό σημαίνει τα ίδια μειονεκτήματα. Στους ημιτελικούς τους οι μεν πληγώθηκαν από τη Γερμανία και οι δε από τη Σερβία με παρόμοιο τρόπο – την έλλειψη ψηλών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο FIBA, τα ριμπάουντ και οι αμυντικές επιλογές που επιτρέπουν στις αντιπάλους να δημιουργήσουν ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια. Όταν οι Γερμανοί και οι Σέρβοι απέκτησαν μομέντουμ τίποτα δεν μπορούσε να τους σταματήσει.

Οι ΗΠΑ έφτασαν ως εδώ κάνοντας… περίπατο στην πρώτη φάση με νίκες κόντρα στη Νέα Ζηλανδία με 99-72, την Ελλάδα με 109-81 και την Ιορδανία με 110-62. Στη δεύτερη φάση, νίκησαν το Μαυροβουνίου 85-73, αλλά έχασαν με 110-106 από την Λιθουανία. Αντέδρασαν με εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά νικώντας την Ιταλία με 100-63. Τα προβλήματά, όμως, που παρουσίασαν κόντρα στους Λιθουανούς δεν τα διόρθωσαν απέναντι στους Γερμανούς στον ημιτελικό και καταδικάστηκαν σε ήττα με 113-111.

Ο Καναδάς έκανε κι εκείνος εξαιρετικές εμφανίσεις στον πρώτο γύρο. Ξεπέρασε Γαλλία (95-65), Λίβανο (128-73) και Λετονία (101-75). Στο δεύτερο γύρο προκλήθηκαν αμφιβολίες όταν έχασε αναπάντεχα με 69-65 από τη Βραζιλία, αλλά έδειξε χαρακτήρα όταν γύρισε διψήφια διαφορά κόντρα στην Ισπανία (88-85) και πήρε την πρόκριση. Στα προημιτελικά εντυπωσίασε νικώντας με 100-89 την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς. Στον ημιτελικό, δεν είχε απάντηση για τους Σέρβους κι έχασε με 95-86.

Για τις ΗΠΑ και τον Καναδά πλέον το στοίχημα στο Μουντομπάσκετ 2023 είναι να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για δύο πληγωμένα θηρία που θα παλέψουν. Για τις ΗΠΑ η 3η θέση θα είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο αφού ήδη η σκληρή κριτική έχει φουντώσει. Για τον Καναδά θα είναι η καλύτερη θέση στην ιστορία του, αλλά και πάλι στο εσωτερικό του έλεγαν πως έχουν ό,τι χρειάζεται για να πάρουν το χρυσό.

ΗΠΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Στο ΗΠΑ – Καναδάς το μεγάλο στοίχημα και για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις απογοητεύσεις, να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές και να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό. Επίσης καθώς πρόκειται για… ντέρμπι η περηφάνια θα βρεθεί στο παρκέ. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν από τους Καναδούς και οι Καναδοί θέλουν πάση θυσία να τους κερδίσουν.

Ωστόσο, αμφότερες έχουν και το βλέμμα τους στο μέλλον μιας κι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Οι Αμερικανοί βλέπουν πως χωρίς ψηλούς που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά, θα δυσκολεύονται. Οι Καναδοί, πάλι, ελπίζουν πως με τον Τζαμάλ Μάρεϊ, το μεγάλο σταρ τους, που έλειπε από το Μουντομπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πολύ περισσότερα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |