Ιταλία-ΗΠΑ: Προγνωστικά και αποδόσεις (5/9) Μουντομπάσκετ 2023

Reading time3 λ

Ιταλία εναντίον ΗΠΑ για μια θέση στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 με σπουδαίες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών.

Στη «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Μουντμπάσκετ 2023 με την αναμέτρηση Ιταλία εναντίον ΗΠΑ (5/9). Οι δύο ομάδες υπόσχονται να μας χαρίσουν μια σπουδαία μπασκετική μάχη. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν καταπληκτικές επιλογές για στοιχημα online σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ιταλία – ΗΠΑ και στις αποδόσεις του ματς οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν τη νίκη, αφού με αρνητικό χάντικαπ 16,5 πόντους προσφέρονται 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Από την άλλη, το +16,5 των Ιταλών δίνεται στο 1,88**.

ΙΤΑΛΙΑ – ΗΠΑ, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Η Ιταλία τερμάτισε δεύτερη στο πρώτο γκρουπ της πρώτης φάσης του FIBA WC 2023. Νίκησε την Ανγκόλα (81-67) και τις Φιλιππίνες (90-83), αλλά έχασε από τη Δομινικανή Δημοκρατία (87-82). Στο δεύτερο γύρο εντυπωσίασε. Ξεπέρασε με 78-76 τη Σερβία κι έπειτα επικράτησε με 73-67 του Πουέρτο Ρίκο. Έτσι εξασφάλισε την πρώτη θέση του γκρουπ. Η Ιταλία του Τζανμάρκο Ποτζέκο όπως και στο περσινό EuroBasket ό,τι της λείπει σε μπόι και ταλέντο το καλύπτει με πίστη, δουλειά και προσπάθεια. Δεν σταματάει να παλεύει. Κι αυτό θα είναι το μεγάλο προσόν της Ιταλίας καθώς θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ με τα προγνωστικά εναντίον της για μια θέση στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κι αυτό δημιουργεί τις συνθήκες για εντυπωσιακό στοίχημα στο Μουντμπάσκετ 2023 με συναρπαστικές αποδόσεις σε αμέτρητες αγορές στην πλατφόρμα της Betsson.

Όσο για τις ΗΠΑ, αφού έκαναν… περίπατο στον πρώτο γύρο κόντρα σε Νέα Ζηλανδία (99-72), Ελλάδα (109-81) και Ιορδανία (110-62), ζορίστηκαν στον δεύτερο. Αρχικά στη νίκη επί του Μαυροβουνίου (85-73), ενώ στο δεύτερο ματς τους ηττήθηκαν από την Λιθουανία (104-110). Αυτή τους η ήττα γέννησε ερωτηματικά για την ικανότητά τους να κατακτήσουν το τουρνουά, στο οποίο μπήκαν ως το απόλυτο φαβορί.

Τόσο σχετικά με το πραγματικό τους επίπεδο, το βάθος του πάγκου τους, τη δυνατότητα να προσαρμοστούν στο διαφορετικό σετ κανονισμών της FIBA και στο πιο… σκληρό μπάσκετ σε σύγκριση με το NBA, αλλά πάνω από όλα αναφορικά με τη χημεία της ομάδας του Στιβ Κερ. Στο ματς με την Λιθουανία υπήρχαν πολλοί παίκτες που επιχείρησαν να γίνουν ήρωες κι αυτό κόστισε σημαντικές κατοχές στους Αμερικανούς.

ΙΤΑΛΙΑ – ΗΠΑ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

Οι Ιταλοί έχουν μια μοναδική ικανότητα να βγάζουν τις αντίπαλες ομάδες από το ρυθμό τους. Τα mind games που παίζουν καθώς πιέζουν, φωνάζουν τα βάζουν με τους διαιτητές και με τον προπονητή Ποτζέκο να δημιουργεί σταθερά καταστάσεις… χάους από τον πάγκο, προκαλούν διακοπές και δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μομέντουμ.

Οπότε στο Ιταλία – ΗΠΑ το στοίχημα για τους μεν είναι να μπορέσουν να βγάλουν τους Αμερικανούς από τη ζώνη ασφαλείας τους, ενώ για τους δε είναι να μπορέσουν να παραμείνουν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο και να εκμεταλλευτούν τους τομείς που έχουν τεράστια διαφορά με τους Ιταλούς, όπως η πληρότητα του ρόστερ, η ταχύτητα και η δύναμη μέσα στη ρακέτα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |