Καναδάς-Σλοβενία: Αποδόσεις και προγνωστικά (6/9) Μουντομπάσκετ 2023

Reading time3 λ

Γκίλτζιους – Αλεξάντερ vs Ντόντσιτς στο Καναδάς-Σλοβενία με συγκλονιστικές επιλογές για στοίχημα.

Η «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες βάζει τα καλά της για να υποδεχθεί μια από τις πλέον συναρπαστικές αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Μουντομπάσκετ 2023: Καναδάς-Σλοβενία (6/9) για μια θέση στους «4» και όποια περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του Λιθουανία – Σερβία. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν σπουδαίες επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με συναρπαστικές αποδόσεις.

Ο Καναδάς, το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με απόδοση στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson πηγαίνει στο ματς με τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη και στο -8,5 προσφέρεται στο 1,95**. Η Σλοβενία, όμως, είναι έτοιμη για τη μάχη και το διπλό να δίνεται στο 3,80**.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

Ο Καναδάς αν και κατέβηκε με πολύ καλό ρόστερ στο Μουντομπάσκετ 2023 είχε από πάνω του ένα… μεγάλο ερωτηματικό. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα προσπάθεια και μετά την απουσία της τελευταίας στιγμής του γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ, οι αμφιβολίες εντάθηκαν. Στην πρώτη φάση έκλεισε πολλά στόματα με εντυπωσιακές εμφανίσεις και κυρίως το 95-65 επί της Γαλλίας στην πρεμιέρα. Στο δεύτερη φάση, όμως, είχε σκαμπανεβάσματα. Ήταν αναπάντεχη η ήττα του από τη Βραζιλία με 69-65. Ωστόσο, έδειξε το μέταλλό της ως ομάδα στο 88-85 επί της Ισπανίας που έδωσε και την πρόκριση.

Οπότε ενόψει του Καναδάς – Σλοβενία τα προγνωστικά παρουσιάζουν μια ομάδα που έχει το πάνω χέρι στην στατιστική ανάλυση και κυρίως διαθέτει μεγαλύτερο βάθος αποτελούμενη από περισσότερους ταλαντούχους παίκτες. Αυτή, όμως, είναι η μια όψη του νομίσματος μιας και τόσο κόντρα στη Βραζιλία, όσο κι απέναντι στην Ισπανία είχε προβλήματα σε πολλές φάσεις των ματς.

Η Σλοβενία θέλει να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της στο ματς, καθώς είναι μια ομάδα που πάλεψε με τις απουσίες της και τους περιορισμούς της σε όλο το τουρνουά. Στην πρώτη φάση, όμως, καθώς βρισκόταν σε βατό όμιλο με Γεωργία, Βενεζουέλα και Πράσινο Ακρωτήρι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τρία στα τρία. Εντυπωσίασε και στο 91-80 επί της Αυστραλίας στην πρεμιέρα της στη δεύτερη φάση, αλλά στο τελευταίο της ματς εμφάνισε τις αδυναμίες της στη βαριά ήττα με 100-71 από τη Γερμανία.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΚΙΛΤΖΙΟΥΣ – ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Στο Καναδάς – Σλοβενία οι συνθέσεις των ομάδων θα έχουν βέβαια από πέντε παίκτες στην κάθε πλευρά του παρκέ, όμως, όλων τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην κόντρα των μεγάλων αστέρων: Λούκα Ντόντσιτς Vs Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Οι συμπαίκτες τους θα τους ψάχνουν σε κάθε επίθεση και η κόντρα Καναδάς – Σλοβενία μετατρέπεται σε προσωπικό στοίχημα μεταξύ των δύο βιρτουόζων παικτών. Είναι από τους καλύτερους γκαρντ και δύο από τους καλύτερους σκόρερ του θεσμού (Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ 23,8 – Λούκα Ντόντσιτς 26,4, πόντους/παιχνίδι). Δυνητικά οι δύο συγκεκριμένοι σταρ είναι… ασταμάτητοι μιας και οι ομάδες στον σχεδιασμό τους θα αποφύγουν να  βάλουν τον έναν να μαρκάρει τον άλλον. Επίσης με δεδομένο πως εκείνοι… κουβαλούν τον Καναδά και την Σλοβενία στο σκοράρισμα, η αποτελεσματικότητά τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον και για ακόμα ένα στοίχημα στο συναρπαστικό FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |