Λιθουανία-Σερβία: Προγνωστικά και αποδόσεις (5/9) Μουντομπάσκετ 2023

Reading time3 λ

Παραδοσιακή η κόντρα ανάμεσα σε Λιθουανία και Σερβία στο Μουντομπάσκετ 2023 σε δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Στη «Mall of Asia Arena» της Μανίλας στις Φιλιππίνες διεξάγεται ένα παραδοσιακό… ευρωπαϊκό ντέρμπι στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023: Λιθουανία vs Σερβία για μια θέση στα ημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα μπάσκετ σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις καθώς το ματς υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

ΣτοΛιθουανία – Σερβία οποιαδήποτε… ανάλυση πηγαίνει περίπατο καθώς δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ τίθενται αντιμέτωποι. Απολύτως μοιρασμένο και στις αποδόσεις το ματς, με τη νίκη της Λιθουανίας να προσφέρεται στο 1,92** και 1,90** αυτή της Σερβίας στην πλατφόρμα της Betsson.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Λιθουανία πήγε στο Μουντομπάσκετ 2023 με όνειρα κι ένα πολύ δυνατό ρόστερ, αλλά όχι ως μια από τις ομάδες που αναμενόταν να πρωταγωνιστήσει. Στην πορεία της ως τα προημιτελικά έχει εκθέσει πολύ κόσμο. Εντυπωσίασε στην πρώτη φάση νικώντας στον όμιλό της την Αίγυπτο (93-67), το Μεξικό (96-66) και το Μαυροβούνιο (91-71) με μεγάλη άνεση. Στο δεύτερο όμιλο, δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο αφήνει να εννοηθεί το τελικό σκορ κόντρα στην Ελλάδα (92-67) κι έκανε τη μεγάλη έκπληξη εναντίον των ΗΠΑ (110-104).

Έτσι είναι λογικό στο Λιθουανία – Σερβία τα προγνωστικά να την παρουσιάζουν ως το φαβορί για να επικρατήσει και να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό. Παράλληλα, αν τα καταφέρει και σε συνδυασμό με το τι θα κάνουν οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετέχουν στα προημιτελικά, ενδεχομένως να καταφέρει να εξασφαλίσει κι ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τη Σερβία. Γι’ και το στοιχημα στις αναμετρήσεις του FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 συναρπάζει.

Η Σερβία, από την πλευρά της, αν και πήγε στο FIBA WC 2023 με πάρα πολλές απουσίες και κορυφαία εκείνη του σούπερ σταρ της και καλύτερου παίκτη στον κόσμο αυτή την στιγμή, του σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, πρωταθλητή του NBA, Νίκολα Γιόκιτς, κατάφερε κι έδειξε για ακόμη μια φορά το ανταγωνιστικό DNA της. Έκανε το 3×3 στον όμιλό της στην πρώτη φάση (105-63 την Κίνα, 94-77 το Πουέρτο Ρίκο και 115-83 το Νότιο Σουδάν). Έπειτα, στη δεύτερη φάση έχασε από τους Ιταλούς (78-76), αλλά έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία (112-79).

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ… ΜΑΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η Λιθουανία απέδειξε πως μαζί με τις ΗΠΑ διαθέτει το πληρέστερο ρόστερ στο Μουντομπάσκετ 2023. Έχει «όπλα» μέσα κι έξω από τη ρακέτα. Η Σερβία, σε θεωρητικό επίπεδο, «ματσάρει» καλά με τους Λιθουανούς. Έχουν παίκτες που μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά και μια παλιά αλεπού των πάγκων τον Σβέτισλαβ Πέσιτς που μπορεί να σχεδιάσει το κατάλληλο πλάνο παιχνιδιού.

Οπότε στο Λιθουανία – Σερβία το στοίχημα και στις δύο πλευρές μοιάζει να κατευθύνεται στο ποια θα βρει και θα βάλει τα ελεύθερα σουτ με το βάθος των ρόστερ να παίζει ρόλο και να αναζητούνται παίκτες από τη δεύτερη γραμμή για να κάνουν τη διαφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ μιας και αναμένεται μια σκληρή κι άκρως ανταγωνιστική αναμέτρηση. Όποια από τις δύο περάσει στον ημιτελικό θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του ζευγαριού Σλοβενία – Καναδάς.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |