Prime Time: Αργεντινή-Κουρακάο, ισχυρό φαβορί

Reading time3 λ

Πλούσιο πρόγραμμα και ευκαιρίες για στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε κορυφαίες αποδόσεις

Ακόμη ένα εντυπωσιακό κουπόνι μας περιμένει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με συναρπαστικές αναμετρήσεις, κυρίως σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και στο NBA. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, προσφέρονται θαυμάσιες αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ποδόσφαιρο, οι εθνικές ομάδες έχουν τον… πρώτο λόγο. Ξεχωρίζει η φιλική αναμέτρηση Αργεντινή-Κουρακάο. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή προέρχεται από νίκη με 2-0 επί του Παναμά σε ματς που έγινε σε εορταστικό κλίμα. Παρά τη φιέστα κι ενώ το μυαλό όλων βρισκόταν στους πανηγυρισμούς με τον κόσμο, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι ήταν σοβαρή και πέτυχε μια… επαγγελματική νίκη. Στο ματς με το Κουρακάο, φυσικά είναι το φαβορί, ενώ αναμένονται πολλές δοκιμές.

Σπουδαίο θέαμα υπόσχεται και το Μαρόκο-Περού. Το Μαρόκο μετά την εντυπωσιακή πορεία του στο Μουντιάλ, έδειξε πως παραμένει άκρως ανταγωνιστικό καθώς επικράτησε με 2-1 της Βραζιλίας σε φιλικό ματς. Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο… μονοπάτι προκειμένου να «χτίσει» πάνω στις επιτυχίες του και να βελτιώνεται διαρκώς.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ CONCACAF NATIONS LEAGUE

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον για το CONCACAF Nations League είναι αυξημένο. Η διοργάνωση προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες στα δυνατά ματς που διεξάγονται για τη φάση των ομίλων. Ξεχωρίζει το Καναδάς-Ονδούρα. Ο Καναδάς προσπαθεί να κάνει το επόμενο βήμα στη διαδικασία της εξέλιξής του. Όλα ανοιχτά στο Κόστα Ρίκα-Παναμάς μιας και οι δύο ομάδες έχουν παρόμοια δυναμικότητα.

Άκρως ανταγωνιστικές αναμετρήσεις γίνονται και στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τα ματς: Τόγκο-Μπουρκίνα Φάσο και Κομόρες-Ακτή Ελεφαντοστού να ξεχωρίζουν.

Σε επίπεδο συλλόγων, θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται στην Primera A της Κολομβίας, αλλά και στη Liga de Expansion MX, τη δεύτερη κατηγορία του μεξικάνικου ποδοσφαίρου.

Στο μπάσκετ, το φινάλε της κανονικής περιόδου του NBA, συνεχίζεται με συναρπαστικές αναμετρήσεις που προσφέρουν πλούσιες ευκαιρίες για στοιχημα. Στην Ανατολή, ξεχωρίζει το Ατλάντα Χοκς-Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ στη Δύση το Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

22:00   Τόγκο-Μπουρκίνα Φάσο      Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

22:00   Κομόρες-Ακτή Ελεφαντοστού         Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

23:00   Λιβύη-Τυνησία          Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

23:30   Μαρόκο-Περού          Φιλικός αγώνας

01:00   Μαυριτανία-ΛΔ Κονγκό       Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

02:00   Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Μπόστον Σέλτικς NBA

02:05   Μίνερος δε Ζακατέκας-Πούμας Ταμπάσκο            Liga de Expansion MX

02:30   Αργεντινή-Κουρακάο            Φιλικός αγώνας

02:30   Ατλάντα Χοκς-Κλίβελαντ Καβαλίερς         NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Μαϊάμι Χιτ         NBA

03:00   Καναδάς-Ονδούρα    CONCACAF Nations League

03:00   Μέμφις Γκρίζλις-Ορλάντο Μάτζικ NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Σάρλοτ Χόρνετς   NBA

04:05   Ατλέτικο Λα ΠαζΒενάντος Liga de Expansion MX

04:15   Τσίκο-Λα Εκιδάδ      Primera A Κολομβίας

05:00   Κόστα ΡίκαΠαναμάς           CONCACAF Nations League

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς          NBA

06:05   Σιμαρόνες-Αλεμπρίχες δε Οαχάκα  Liga de Expansion MX